Ari Ruohon luottoreseptit

Ravintola Nokan keittöpäällikkö Ari Ruoho on suunnitellut täsmäreseptit chileläisille Tarapacá-viineille. Tutustu sivun lopussa ohjeisiin!
poroa

Chileläisen Tarapacá-viinitalon viinit sopivat hyvin suomalaiseen makuun niiden pehmeän mehevyyden ja täyteläisyyden ansiosta. Ne ovat myös erittäin hyviä ruokaviinejä sopivan tanniinisuutensa ja hedelmäisyytensä vuoksi.

Tarapacá on palkittu The Ethical Company of the Year 2018 sekä The Green Company of the Year 2016 -palkinnoilla, mikä kertoo sen omistautumisesta kestävän kehityksen viininvalmistukseen.

Vinkki!

Saat astetta juhlavamman kattauksen, kun kaadat Tarapacá Cabernet Sauvignon Merlot -hanapakkauksesta viinin kauniiseen dekantteriin tai lasiseen kannuun. 

Avattu hanapakkaus säilyy jääkaapissa noin kuukauden avaamisen jälkeen. Kaada jääkaappikylmä punaviini tarjoilukannuun noin tuntia ennen ruokailua, jotta se ehtii lämmetä lähelle huoneenlämpöä.

Poron sisäpaistia & paistettua puikulaa

Tätä juhlaruokaa, mehevää poron sisäpaistia, täydentää litistetty ja voissa paistettu puikulaperuna. Murean lihan kruunaa maukas Tarapacá-punaviini.

Sorsanrintaa omenan ja tattien kera

Sorsasta saat yllättävän helposti herkullisen juhlaruoan. Ravintola Nokan keittiöpäällikkö Ari Ruohon Tarapacá-punaviinille suunnittelemassa ohjeessa maistuvat tatit ja omena.