3 vinkkiä Fresita Winter Spice Edition -lahjaksi

Mitä lahjaksi hänelle, joka arvostaa luonnollisuutta, herkullisuutta ja aitoja marjoja? Katso vinkit, millaiseksi lahjaksi Fresita Winter Spice Edition sopii.
Fresita Winter Spice Edition

Jouluisen Fresita Winter Spices -kuohuviinin pohjalla on aidoista mansikoista valmistettu Original Fresita, jota on maustettu hyppysellisellä aitoja jouluisia mausteita kuten kanelia, kardemummaa ja neilikkaa.

Lopputuloksena on herkullinen ja maultaan erittäinen tasapainoinen kokonaisuus. Kausimaku on myynnissä Alkoissa loppuvuoden ajan niin kauan kuin sitä riittää.

Katso 3 vinkkiä, millaiseksi lahjaksi Fresita Winter Spices sopii:

1. Aidolle ystävälle tai mielitietylle

Ilo on parasta jaettuna. Paketoi Fresita kahden kuohuviinilasin kanssa ja nauttikaa kuohuva kahden. Viimeistele lahja kauniilla kortilla, jossa kerrot kolmella sanalla, miten paljon hänestä välität.

2. Äidille, anopille tai työkaverille

Anna Fresita viemisenä konvehtirasian tai kukan sijaan. Sido pullon kaulaan kaunis vihreä tai kultainen joulunauha.

3. Minulle itselleni

Muista hemmotella myös itseäsi lasillisella Fresitaa.

Vinkki! Sipaise piparkakun päälle tuorejuustoa ja ripottele sen päälle vielä hieman pistaasirouhetta. Nauti Fresitan kanssa.

Vuohenjuusto-mansikkaleipäset

Suolaisen ja makean yhdistelmä toimii luonnollisen herkullisesti, kun yhdistät vuohenjuuston, mansikan ja Fresita-kuohuviinin.

Lohi-sitrusleipäset

Eksoottisesti maustettu lohi, makea saaristolaisleipä ja kirpeä sitruslevite ovat suussasulava yhdistelmä Fresita-kuohuviinin kanssa.

Raikas Fresita-juustokakku

Raikkaan herkullisessa kakussa on käytetty Fresita Orange -kuohuviiniä. Appelsiinilta maistuvasta juustokakusta saat helposti gluteenittoman käyttämällä pohjaan gluteenittomia keksejä.