6 x Ruffino Chianti = viiniämpäri

Viinilaatikko on nyt viiniämpäri! Italialainen klassikkopunaviini Ruffino Chianti Organic on saatavilla rajoitetusti 6 pullon tyylikkäässä peltiämpärissä.
ruffino

Tiesitkö, että suomalaisten rakastama pizza- ja pastaviini Ruffino Chianti Italian Toscanasta valmistetaan nykyisin luonnonmukaisesti. 

Keskitäyteläisen mausteinen Ruffino Chianti on nyt rajoitetun ajan saatavilla Alkoista myös kuuden pullon valmiissa lahjapakkauksessa  Ruffino-peltiämpärissä. Ostaessasi kuusi pulloa ne ovat viinilaatikon sijaan viiniämpärissä. Kysy lähimmästä Alkon myymälästä.

Alumiinista valmistettu uniikki ja hauska peltiämpäri on täysin kierrätettävä ja myös takuuvarma kiinnostuksen herättäjä vaikkapa lahjana tai illanistujaisten viemisinä.

Ämpärille on helppo keksiä useita jatkokäyttöideoita  se sopii esimerkiksi cooleriksi, villasukkien säilyttämiseen, lampunvarjostimeksi, pizzajauhojen säilyttämiseen, biokierrätysastiaksi, marjastukseen tai halkoämpäriksi.

Chorizopasta & Chianti

Tomaattipohjaisen ja mukavan mausteisen chorizopastan viinikaveri on italialainen Ruffino Chianti-luomupunaviini, sillä hapokas tomaatti kaipaa parikseen hapokkaan viinin. Kokeile ruokatoimittaja Mari Moilasen kehittämää täsmäreseptiä.