Äidit rakastavat kuplia - katso 3 vinkkiä

Katso 3 kuplivaa vinkkiä äitienpäivälahjaksi niin kuivan kuin makean kuohuvan ystävälle. Viimeistele lahja sitomalla äidin lempikukka pullon kaulaan kauniilla rusetilla.
Äidit rakastavat kuplia - katso lahjavinkit

Kuivaa ja eleganttia samppanjaa

Maailman parhaimmalle äidille vain parasta! Hemmottele äitiä elegantilla ja pehmeäkuplaisella Wine Gallery Suomi Finland 100 Champagne Brut -samppanjalla.

Suomen satavuotisjuhlavuoden virallisen samppanjan tekijä on yksi harvoista Champagnen viinialueen naispuolisista kellarimestareista, Caroline Latrive. Feminiininen samppanja on loistava valinta äitienpäivään esimerkiksi juhlavalle lounaalle tai aamiaisen kanssa tarjoiltuna.

Samppanjapullon etikettiä koristaa osa taiteilija Tove Janssonin maalaamasta freskosta 'Juhlat maalla', jossa nuorukainen polvistuu neidon edessä.

Vaiko sittenkin tyylikästä cavaa?

Codorníun tyylikkäät cavat sopivat jokaiseen juhlapäivään. Äitienpäivän varma valinta on 1600-luvulla eläneen viinisuvun kantaäidin Anna de Codorníun kunniaksi tehty cava, jossa on  esikuvansa mukaista feminiinisyyttä, herkkyyttä ja eloisuutta.

Samppanjatyyliä lähestyvä Anna de Codorníu on ensimmäinen cava, johon sekoitettiin Chardonnay-rypälettä tavanomaisen cava-rypäletrion kumppaniksi.

Fresita on aina varma valinta

Tänä vuonna 10-vuotisjuhliaan viettävä Fresita on suomalaisten suuresti rakastama aidoista mansikoista tehty kuohuviini, joka sopii loistavasti äitienpäivään. Fresitasta löytyy kolmea eri pullokokoa. Fresita kannattaa viilentää hyvin ja tarjoilla 2-5 asteisena.

Fresitasta saa myös herkullisia drinkkejä tai smoothieita - esimerkiksi herkullinen Queen of Hearts -smoothie on helppo valmistaa ja sopii nimeään myöten äitienpäivän juhlistamiseen. Katso videolta valmistusohjeet!

Suositukset

Artikkeliin liittyen