Amarulan ihastuttava kermalikööriuutuus

Amarula-kermaliköörisarjan uutuus Raspberry-Chocolate on jokaisen vadelma-valkosuklaa-combon ystävän unelma. Entuudestaan tutun suosikin Amarula Marula Fruit -liköörin löydät Alkoista nyt myös lahjapaketissa lasin kera.
Amarula Raspberry-Chocolate

Hennon vaaleanpunainen Amarula Raspberry Chocolate Baobab on suussa sulava, täyteläisen pehmeä kermalikööri, jonka valmistuksessa on käytetty eteläafrikkalaisen marula-hedelmän lisäksi vadelmia, valkoista suklaata ja apinanleipäpuun kuivattua hedelmää.

Eri puolilla Afrikkaa kasvavat Baobab- eli apinanleipäpuut voivat olla jopa 5000 vuotta vanhoja. Puu saattaa kasvaa 30 metriä korkeaksi ja olla jopa 5 metriä halkaisijaltaan.

Löydät Amarula Raspberry Chocolate Baobab -liköörin Alkon verkkokaupasta ja valikoiduista myymälöistä. Voit helposti tilata Alkon verkkokaupasta vaikka vain yhden pullon ilman toimitusmaksua ja noutaa sen lähimyymälästäsi. Pullon koko on 70 cl ja se säilyy avattuna jääkaapissa 6 kuukautta.

Ihana lahjaidea – Amarula lahjapaketissa lasin kera

Jokaisen kermaliköörifanin suosikkilahja – Amarula Marula Fruit Cream on nyt saatavilla myös tyylikkäässä lahjalaatikossa, jossa on mukana lasi norsu-logopainatuksella.

Tiesitkö, että Marula-puu tunnetaan myös avioliiton puuna, jonka uskotaan suovan elinvoimaa ja hedelmällisyyttä niille, jotka menevät naimisiin puun alla. Hauska lahjaidea vaikka morsiamelle!

Löydät lahjapakkauksen Alkon verkkokaupasta ja valikoiduista myymälöistä. Voit helposti tilata Alkon verkkokaupasta vaikka vain yhden lahjapakkauspullon ilman toimitusmaksua ja noutaa sen lähimyymälästäsi.

Näin nautit Amarulaa

- Nauti aina viilennettynä, joko sellaisenaan tai jäiden kanssa.

- Amarula on pehmeä kahvin ja espresson avec. Voit myös lorauttaa sitä espresson tai kahvin joukkoon.

- Loihdi trendikkäitä drinkkejä ja jälkiruokia. Tai kaada loraus vaikkapa vaniljajäätelön päälle. Katso jälkiruoka- ja juomaohjeita alempaa.

- Amarula säilyy avattuna 6 kuukautta jääkaapissa ja ennen avaamista noin 2 vuotta valolta ja kuumuudelta suojatussa paikassa.

 

Amarula-hedelmäjäätelöt

Kokeile helppoa ohjetta ja herkuttele Amarula-kermalikööristä, hedelmistä ja jogurtista valmistetuista aikuisten jäätelöpuikoista.

Amarula-mokkapalat

Tuunaa herkullisella Amarula-kermaliköörillä gluteenittomat mokkapalaleivokset.

Amarula-vohvelit

Mausta gluteenittomat vohvelit pehmeällä Amarula-kermaliköörillä ja nauti tuoreiden marjojen kanssa.

Amarula-appelsiinikahvi

Amarula-liköörillä, appelsiinilla sekä rosmariinilla maustettu kahvi huumaa aromeillaan. Nautitaan ystävien kanssa!

Mausteinen Amarula-latte

Tämä mausteinen mantelimaitoon tehty latte on herkullinen lämmin juoma viileisiin päiviin. Lattesta saat juhlavamman lisäämällä siihen lorauksen Amarula-kermalikööriä.