Anna de Codorniu nyt myös valkoviininä

Espanjan suosituimmasta cavasta tunnettu Anna de Codorníu on saatavana nyt myös hurmaavan kauniina valkoviininä.
Anna de Codorniu nyt myös valkoviininä

Pirteän hedelmäinen ja aromaattisen kuiva Viñas de Anna Chardonnay Gewürztraminer -valkoviini täydentää suosittua espanjalaista Anna de Codorniu -kuohuviinisarjaa.

Viinin eksoottisten hedelmien aromit takaavat, että viini sopii seurustelun ja erilaisten salaattien lisäksi mainiosti myös mausteisemmalle ruoalle. Kokeile sushin, pokekulhojen ja wokkien seurana. Katso heppo pokekulhon ohje.

Uutuusviini on saatavilla Alkon verkkokaupasta ja valikoiduista myymälöistä heinäkuun alusta alkaen.

Kokeile sushin, pokekulhojen ja wokkien seurana.

Helppo poke-kulho & aromaattinen Viñas de Anna

Sushi- ja pokekulhot ovat herkullisen kevyitä ruokia, mutta mausteisuutensa takia ne vaativat viiniltä runsaasti aromaattisuutta ja hedelmäisyyttä. Nauti helppo poke-kulho Viñas de Anna -uutuusvalkoviinin kanssa.

Codorníu

Espanjan Penedèsissä Barcelonan lähistöllä sijaitseva Codorníun viinitila on cavan valmistuksen pioneeri, jonka 450-vuotisesta historiasta löytyy monta mielenkiintoista tarinaa. Viinitalo upeine, historiaa huokuvine kellareineen on jokaiselle kuohuviinin ystävälle lähes pakollinen vierailukohde. Codorníun cavat valmistetaan samalla perinteisellä menetelmällä kuin samppanja ja kaikki talon viinit ovat vegaanisia.