ATTUALE on uusi sarja raikkaita italialaisia 5,5 % -viinijuomia

Kätevän pieneen pullokokoon pakatut matala-alkoholiset viinijuomat Italiasta ovat nyt saatavilla useista K- ja S-ryhmän ruokakaupoista. Tutustu juomiin!
Attuale viinit

Uuteen Attuale-sarjaan kuuluu valko-, puna- ja kuohuviini näppärässä 37,5 cl pullokoossa. ATTUALE on italiaa ja tarkoittaa ajankohtaista tai nykyhetkeä. 

Tyylikkäät ja hyvänmakuiset Attuale-viinit sopivat moneen käyttötilanteeseen kuten aperitiiviksi, raikkaiden salaattien ja kasvisruokien kera sekä juhlien ja buffetpöydän miedoksi viinivaihtoehdoksi tai vaikkapa saunan jälkeen

Attuale Bianco on mukavan hapokas, hennosti pirskahteleva, sitruksinen ja raikkaan viheromenainen. Nautitaan hyvin viilennettynä (8-10 asteisena) sellaisenaan tai raikkaiden salaattien, kasvis-, kala- tai kanaruokien kanssa.

Attuale Rosso on puolestaan marjaisan hedelmäinen ja raikas punaviini sellaisenaan nautittavaksi tai esim. pastan, pikkusuolaisten tai pizzan kanssa. Viini on parhaimmillaan kevyesti viilennettynä eli kannattaa laittaa se pariksi tunniksi jääkaappiin ja ottaa sieltä noin 15 minuuttia ennen avaamista.

Bianco Frizzante -kuohuviinijuoma maistuu raikkaan hedelmäiseltä ja pirteän sitruksiselta. Nauti jääkaappikylmänä sellaisenaan tai alkumaljana tai vaikkapa raikkaiden salaattien kera.

Löydä viinit S-ryhmän valikoimasta