Kungfu Girl Riesling sai rokkaavan brosén rinnalleen

There's a new Rock Star in town! Band of Roses Rosé on viinintuottaja Charles Smith Winesin uutuus Alkossa. Sama viinitalo valmistaa myös Suomen suosituinta Riesling-viiniä Kungfu Girlia.

Band of Roses Rosé

Tässä roseessa on asennetta! Vaaleasta Pinot Gris -rypäleestä valmistettu laadukas roseeuutuus Band of Roses Rosé on hedelmäisen raikas ja kuiva rosee, jossa aistii kevyttä kukkaisuutta ja marjaisuutta. Pinot Gris -rypäleen hailakan punainen kuoren väri antaa viinille vaalean roosan värin.

Löydät Band of Rosesin Alkon verkkokaupasta sekä valikoiduista Alkon myymälöistä. Tarkista myymäläsaatavuus tai tilaa verkkokaupasta omaan lähi-Alkoosi ilman toimitusmaksua.

Nauti viini salaattien sekä kala- ja äyriäisruokien ja mausteisempien aasialaisten ruokien tai sushin kanssa. Kokeile rohkeasti myös runsaampien ruokien kanssa. Tai sellaisenaan aperitiivina.

Charles Smith perusti viinitilansa Walla Wallaan Washingtonin osavaltioon Yhdysvaltoihin vuonna 2001. Viinien mustavalkoinen, rockhenkinen maailma on helposti lähestyttävä ja viinit ovat tyyliltään ja laadultaan etikettien antaman lupauksen arvoisia.