Blossa Lingon Enbär Alkoholfri Glögg - oletko jo maistanut uutuutta?

Suositun Blossa-glögiperheen uusin jäsen alkoholiton Blossa Lingon-Enbär 2017 on tullut myyntiin K-ryhmän hyvinvarusteltuihin ruokakauppoihin. Puolukoilla ja katajanmarjoilla maustettu luomuglögi on saanut inspiraationsa Pohjolan marjoista ja mausteista. Pullon ulkoasu kunnioittaa pohjoismaalaista käsityöläisyyttä ja kuuluisaa ruotsalaista lasiteollisuutta.
Blossa Lingon Enbär Alkoholfri Glögg

Tämän vuoden maku on kunnianosoitus pohjoiselle metsälle ja sen antimille sekä eteläruotsalaiselle, maailmankuululle lasiteollisuudelle. Smålandin alue on lasiteollisuuden lisäksi kuuluisa runsaista puolukkametsistään. Tämänvuotisessa kaunissa puolukanpunaisessa pullossa leijailee lumihiutaleita.

Inspiraatio uuteen tuotesarjaan on saatu huippusuositusta Blossan vuosikertaglögien sarjasta, joita valmistettu vuodesta 2003. Kukin vuosikerta on uniikki, sen saatavuus on rajoitettu ja se myydään vuodesta toiseen loppuun.

Laadukkaan glögin valmistaminen on aitoa käsityötä. Uudella Hantverksglöggillä Blossa haluaa kunnioittaa myös muita käsityöläisaloja, joiden menestys - kuten Blossankin - perustuu ennen kaikkea laadukkaisiin raaka-aineisiin. Yhteistä on myös usko siihen, että laadukkaan tuotteen valmistaminen vaatii aikaa ja että parasta jälkeä saa, kun valmistaa tuotteen itse alusta saakka.

Blossa Hantverksglögg -luomuglögin pohjana on täyteläinen viini, josta alkoholi on huolellisesti poistettu. Glögi on sekoitettu puolukasta ja katajanmarjoista saadun mehun kanssa.

-Blossan laadukkaat glögit valmistaa taitava ammattilaisten joukko ja niiden perusraaka-aineina ovat huolella valitut viinit sekä Blossan erityinen mausteseos. Valmistaminen on aikaavievä ja herkkä prosessi, jonka lopputuloksena on glögi, jonka valmistuksessa ei ole oiottu mutkia ja joka maistuu aina juuri siltä miltä pitääkin.

Uutuusglögi sisältää ainoastaan luomuraaka-aineita ja sen pohjana on täyteläinen viini, josta alkoholi on huolellisesti poistettu. Muunmuassa neilikalla ja kardemummalla maustettu glögiviini on sekoitettu puolukasta ja katajanmarjoista saadun mehun kanssa. Glögi voidaan tarjoilla sekä huoneenlämpöisenä että lämmitettynä.

Blossa-uutuus on myynnissä Keskon päivittäistavarakaupoissa kautta maan (suositushinta noin 6 € / 75 cl pullo).