Blossan Chief Blender Åsa Orsvärnin suuri vastuu

Blossa-glögin valmistus on aikaa, taitoa ja tarkkuutta kysyvää käsityötä. Chief Blender Åsa Orsvärnin vastuulla on toisaalta säilyttää rakastetun punaviiniglögin tuttu maku vuodesta toiseen, toisaalta kehittää glögikansalle vuosittainen vaihtuva yllättävä makuelämys vuosikertaglögin muodossa.

- Väkevöidyn viinin tuoma luonne ja kypsytetty mausteuutos ovat Blossan sydän ja sielu. Vaikka mausteet ovat vain yksi prosentti lopullisesta tuotteesta, se ei voisi olla olemassa ilman niitä. Kyse on Blossan autenttisuuden säilyttämisestä, glögimestari Åsa kertoo.

Åsan vastuulla on koko tuotanto aina parhaiden raaka-aineiden valinnasta sesonginmukaisen mausteseoksen luomiseen. Åsa pitää tarkasti huolen siitä, että tuotteet yltävät niille asetettuihin korkeisiin standardeihin. Hänen ammattitaitonsa ja intohimonsa näkyvät kaikissa tuotteissa aina alkuperäisestä Blossa Vinglöggista uniikkiin vuosikertaglögiin ja muihin erikoisuuksiin.

Åsan sekoitustaitojen taustalla on lukematon määrä tunteja pienen makulaboratorion suljettujen ovien takana. Viinien eri vuosikerrat ovat erilaisia, samoin eri sadonkorjuista tulevat mausteet, mikä tekee reseptin muokkaamisesta Blossan totuttua maku- ja laatuprofiilia vastaavaksi hyvin haastavan tehtävän.

Tutustu Blossan tarinaan
Pimenevät illat, kylmät päivät. Rakkaat koolle, kattila tulelle, tuikut pöytään. #oikeaglögi

Mustikkainen poromousseleipänen

Blossa-glögin makeus toimii hyvin suolaisen poromoussen kanssa.