Blossan raikas glögikuohuviini pikkujoulukauteen

Miltä maistuu juoma, jossa yhdistyvät laadukas kuohuviini ja Blossan perinteiset glögimausteet? Löydät Blossa Sparkling & Spices Citrus -kuohujuoman Alkosta.
blossa sparkling

Ruotsissa suuren suosion saanut Blossa-kuohuva nyt myös Suomessa

Blossa on tuonut syksyn ja talven juhliin Blossa Sparkling & Spices Citrus -kuohujuoman, jossa yhdistyvät glögimausteet ja kuohuviini. Ruotsissa toissa vuonna lanseerattu Blossa Sparkling sai maassaan suuren suosion.

10 % alkoholia sisältävä kuohuva on myynnissä Alkon verkkokaupassa ja valikoiduissa Alkon myymälöissä.

Juoma sopii hyvin maljakuohuvaksi, seurustelujuomaksi tai alkuruokien kaveriksi sekä talven lämpimien glögijuomien vaihtoehdoksi.

Raikkaassa ja hedelmäisessä Blossa Sparkling & Spices Citrus -kuohuvassa maistuvat kaneli, kardemumma ja mausteneilikka ja jälkimaussa virkistävä sitrus. Kokonaisuus ei maistu liian makealta, vaan luo tasapainoisen suutuntuman. Juomassa on sokeria n 50 grammaa litrassa eli se on puolimakea.

Talvikauden juhlat ansaitsevat oman kuohuvansa

Glögiä ei tarvitse aina juoda lämmitettynä. Blossan vuosikertaglögin ja kuohuviinin yhdistäminen on ollut jo vuosia erittäin suosittu tapa yhdistää glögi ja kuplat talven pieniä ja isoja juhlia varten. Katso Blossa 21 Valencia Spritzin ohje.

Blossa Sparkling & Spices -kuohuvat kannattaa viilentää hyvin ennen tarjoilua, kuten tavallisetkin kuohuviinit. Tarjoile kauniista kuohuviinilasista vaikkapa tuulihattujen, pienten piiraiden tai makeiden herkkujen kanssa.