Blossan uusi raikas glögikuohuviini nyt Suomessa

Miltä maistuu juoma, jossa yhdistyvät laadukas kuohuviini ja Blossan perinteiset glögimausteet? Löydä Blossa Sparkling & Spices Citrus -uutuudet Alkosta sekä ruokakaupoista.
Blossa Sparkling & Spices Citrus

Ruotsissa suuren suosion saanut Blossa-kuohuva nyt myös Suomessa

Blossa on tuonut syksyn ja talven juhliin kaksi Blossa Sparkling & Spices Citrus -kuohujuomauutuutta, joissa yhdistyvät glögimausteet ja kuohuviini. Ruotsissa viime vuonna lanseerattu Blossa Sparkling sai maassaan suuren suosion.

10 % alkoholia sisältävä kuohuva on myynnissä Alkon verkkokaupassa ja valikoiduissa Alkon myymälöissä. Matala-alkoholisempi eli 5,5 % alkoholia sisältävä kuohujuoma löytyy useista K-ryhmän ja Minimanin ruokakaupoista.

Molemmat juomat sopivat hyvin maljakuohuvaksi, seurustelujuomaksi tai alkuruokien kaveriksi sekä talven lämpimien glögijuomien vaihtoehdoksi.

Raikkaassa ja hedelmäisessä Blossa Sparkling & Spices Citrus -kuohuvassa maistuvat kaneli, kardemumma ja mausteneilikka ja jälkimaussa virkistävä sitrus. Kokonaisuus ei maistu liian makealta, vaan luo tasapainoisen suutuntuman. Blossissa on sokeria n 50 grammaa litrassa.

Talvikauden juhlat ansaitsevat oman kuohuvansa

Glögiä ei tarvitse aina juoda lämmitettynä. Blossan vuosikertaglögin ja kuohuviinin yhdistäminen on ollut jo vuosia erittäin suosittu tapa yhdistää glögi ja kuplat talven pieniä ja isoja juhlia varten.

Blossa Sparkling & Spices -kuohuvat kannattaa viilentää hyvin ennen tarjoilua, kuten tavallisetkin kuohuviinit. Tarjoile kauniista kuohuviinilasista vaikkapa tuulihattujen, pienten piiraiden tai makeiden herkkujen kanssa.

Mustaetikettisen 10 % alkoholia sisältävän Blossa-kuohuvan löydät valikoiduista Alkon myymälöistä sekä verkkokaupasta.