Casal Garcia Douro -punaviini Portugalin laatualueelta

Tämä mehukas ja täyteläinen punaviini Portugalin tunnetulta Douron viinialueelta on samaa viiniperhettä Viinilehden Vuoden 2020 Roseeviiniksi valitun Casal Garcia Rosén kanssa. Alegria!

punaviinipullo

Täyteläinen ja keskitanniininen Casal Garcia Douro Red -punaviini tulee Pohjois-Portugalin kauniilta Douron alueelta, joka on yksi maailman vanhimmista ja arvostetuimmista viininviljelyalueista. Suomalaiset viininystävät ovat löytäneet laadukkaat portugalilaiset viinit ja niiden suosio on voimakkaassa kasvussa.

Casal Garcia Douro Red on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen valinta talviseen illanviettoon ja erilaisille tuhdimmille ruoille.

"Tämä viini vaatii ruoalta suolaa, joten kovat juustot kuten parmesan, gouda tai cheddar sekä tapastyyppiset leikkeleet ovat täydellisiä yhdistelmiä. Viini toimii erinomaisesti tomaattisten, jopa chilisten lihapatojen sekä lihasta tai linnusta tehtyjen punaviinipatojen kanssa. Tasapainoinen viini sopii myös rennosti pastan ja pizzan kanssa." - Altian Viiniraati

Douron viinialueelta tulevat myös portviinit, jotka valmistetaan samoista rypäleistä kuin tämä viini. Maku on hyvin portviinimäinen, mutta ilman sokeria.

Tiesitkö! Alegria on portugalia ja tarkoittaa iloa, onnellisuutta, elämäniloa ja ihania hetkiä niin arjessa kuin juhlassa.