Casal Garcia Douro Red on uutuuspunaviini Portugalista

Suomalaisten suosima valkoviini Casal Garcia Vinho Verde on saanut rinnalleen mehukkaan ja pehmeän punaviinin Portugalin tunnetulta Douron viinialueelta. Alegria!

Täyteläinen ja keskitanniininen Casal Garcia Douro Red -punaviini tulee kauniilta Douron alueelta, joka on yksi maailman vanhimmista ja arvostetuimmista viininviljelyalueista. 

Casal Garcia Douro Red on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen valinta viiniksi vaikkapa illanistujaisiin. Tämä tasapainoisen elegantti ja marjaisa seurusteluviini sopii nautittavaksi myös kanaruokien, pastan,  pizzan tai juustojen kanssa. 

Suomalaiset viininystävät ovat löytäneet laadukkaat portugalilaiset viinit ja niiden suosio on voimakkaassa kasvussa. 

Tiesitkö! Alegria on portugalia ja tarkoittaa iloa, onnellisuutta, elämäniloa ja ihania hetkiä niin arjessa kuin juhlassa.

Löydät viinin useimmista Alkon myymälöistä 20.10.2018 alkaen. Voit tarkistaa saatavuuden lähi-Alkostasi Alkon verkkosivuilta.

Mamman lihapullapasta

Rusinoita ja pinjansiemeniä sisältävät lihapullat tomaattikastikkeessa ovat parhaimmillaan keskitäyteläisen punaviinin kanssa.

Aveleda

Vuonna 1870 perustettu Aveleda on Pohjoisessa Portugalissa toimiva perheyritys. Sen lippulaivatuote Casal Garcia on ollut markkinoilla jo 80 vuotta, ja on nykyään Portugalin myydyin vinho verde -viini. Ylpeys perinteistä ja omista viineistä näkyy talon filosofiassa: Aveleda pyrkii olemaan tunnettu erinomaisesta laadustaan, esimerkillisen eettisistä toimintatavoistaan ja aidosta intohimosta viiniä kohtaan.