Rohkeat viiniuutuudet - EMBRAZEN

Helposti lähestyttävät Embrazen-viinit inspiroituvat rohkeista ja uraauurtavista naisista. Tositarinoihin perustuvat etiketit saat eloon Living Wine Labels äpillä.

Embrazenit

EMBRAZEN Red Blend - pehmeä & hedelmäinen punaviini

Etiketin Nellie Bly oli amerikkalainen tutkiva journalisti ja maailmanmatkaaja 1800-luvun loppupuolella. Nellie teki maailmanympärimatkan yksin ennätyksellisessä 72 päivässä vuonna 1888, mikä toi hänelle mainetta ja kunniaa.

Mehukkaan keskitäyteläinen punaviini on valmistettu Merlot, Syrah ja Petite Sirah -rypäleistä. Nauti hyvässä seurassa. Viini sopii hyvin myös erilaisten liharuokien sekä maustetumpien ruokien kanssa pienoisen jäännössokerinsa ansiosta.

EMBRAZEN Chardonnay - pirteä & hedelmäinen valkoviini

Etiketin Amy Johnson oli ensimmäinen nainen, joka lensi yksin Englannista Australiaan vuonna 1930, ja osallistui myöhemmin Englannin kuninkaallisiin ilmavoimiin Toisessa maailmansodassa.

Kuiva ja trooppisen hedelmäinen Chardonnay-rypäleestä valmistettu valkoviini sopii erityisesti kanan, kalan ja kasvisruokien kanssa.

Living Wine Labels -applikaatio saa etiketin elämään:

1. Lataa äppi puhelimeesi App Storesta tai Google Playsta.

2. Avaa sovellus ja skannaa viinipulloa puhelimen kameralla. 

3. Katso ja kuuntele kuinka etiketti herää eloon ja kertoo tarinansa.

Tilaa Alkon verkkokaupasta

Tilaa Alkon verkkokaupasta

EMBRAZEN-viinit löydät valikoiduista Alkon myymälöistä sekä Alkon verkkokaupasta. Verkkokaupan ostokset maksetaan etukäteen tilauksen yhteydessä joko kortilla tai verkkopankissa. Voit tilata kerralla vaikka vain yhden pullon ilman toimitusmaksua. Maksuton toimitusaika on 4 päivää.

Löydä viinit Alkon valikoimasta>