Fresita Blueberry & Raspberry nyt myös piccolossa

Aidoista mustikoista ja vadelmista valmistettu Fresita Blueberry & Raspberry -kuohuviini on saatavilla Alkosta myös näppärässä 20 cl:n piccolopullossa.

Fresita Blueberry & Raspberry kuohuviinipiccolo

Erityisesti kesä on piccolopullokokojen aikaa. Nopeasti jäähtyvä pieni pullo on helppo sujauttaa piknikkoriin tai kylmälaukkuun. Nauti näppärästi suoraan pullosta pillillä tai jaa kahden desin annos kahteen lasiin itsellesi ja ystävällesi. Piccoloista saat myös näyttävän juomatarjoilun isompiinkin juhliin, kun laitat isoon metallivatiin tai -ämpäriin paljon jäitä ja päälle piccoloita jäähtymään.

Kauniin tumman purppuranpunainen Fresita Blueberry & Raspberry on valmistettu mansikkaisen Fresita Originalin tapaan aidoista marjoista, eikä se sisällä lisättyjä aromeja tai väriaineita. Maultaan vähemmän makea mustikka & vadelma tunnetaan myös kuningatar-makuyhdistelmänä.

Mansikka-Fresita löytyy mustikka-vadelman tavoin sekä 75 cl:n pullossa että 20 cl:n piccolossa. Kumman sinä valitsisit, tai ehkä molemmat?

Piccolon löydät helpoiten Alkon verkkokaupasta

Fresita Blueberry & Raspberry 20 cl piccolon löydät Alkon verkkokaupasta sekä osasta Alkon myymälöiden hyllyistä. Verkkokaupasta voit tilata vaikka vain yhden pullon kerrallaan ja noutaa näppärästi lähimmästä Alkon myymälästä.

Tilaa Alkon verkkokaupasta

Tilaa Alkon verkkokaupasta

Tilaa ja maksa netissä – hae kätevästi Alkon noutopisteestä esimerkiksi kauppareissun yhteydessä. Ostokset maksetaan etukäteen tilauksen yhteydessä joko kortilla tai verkkopankissa. Toimitusaika on 2-4 päivää.

Siirry Alkon verkkokauppaan