Fresita Christmas Spice Edition - kausiuutuus loppuvuoden juhliin

Fresitan 10-vuotisjuhlavuosi Suomessa huipentuu upealla tavalla ihanan jouluisella Fresita Christmas Spice Editionilla. Tätä maustettua kuohuviiniä suomalaiset nauttivat tänä pikkujouluna!
Fresita Christmas Spice Edition - Kausiuutuus loppuvuoden juhliin

Fresita Christmas Spice Edition -kuohuviinin pohjalla on aidoista mansikoista valmistettu Original Fresita, jota on maustettu hyppysellisellä aitoja jouluisia mausteita kuten kanelia, kardemummaa ja neilikkaa. Lopputuloksena on herkullinen ja maultaan erittäinen tasapainoinen kokonaisuus. Kausimaku on myynnissä Alkoissa 12.10.2017 alkaen loppuvuoden ajan niin kauan kuin sitä riittää.

Kuten muutkin Fresita kuohuviinit, juoma tulee aitojen marjojen ja mausteiden vuoksi viilentää erittäin kylmäksi. Se nautitaan hyvässä seurassa sellaisenaan tai esim. juustojen ja muiden pikkusuolaisten kera. Katso sivun lopusta kaksi herkullista reseptiä vaikkapa pikkujouluihin.

Kaunis Fresita Christmas Spice Edition pullo on niinikään upea lahja kaikille glögien ja kuohuviinien ystäville.

Aidoista mansikoista valmistettu Fresita lanseerattiin alunperin Etelä-Amerikassa vuonna 1992. Suomeen tämä ainutlaatuinen kuohuviini saapui vuonna 2007. Mansikkainen Fresita on säilyttänyt vahvan asemansa Suomen markkinoilla ollen myös vuonna 2016 Suomen myydyin kuohuviini.

Vuohenjuusto-mansikkaleipäset

Suolaisen ja makean yhdistelmä toimii luonnollisen herkullisesti, kun yhdistät vuohenjuuston, mansikan ja Fresita-kuohuviinin.

Lohi-sitrusleipäset

Eksoottisesti maustettu lohi, makea saaristolaisleipä ja kirpeä sitruslevite ovat suussasulava yhdistelmä - tietenkin Fresitan kanssa.