Greippinen uutuus-virvoitusjuoma Sanpellegrino Pompelmo nyt ruokakaupoissa

Aidon hedelmän makuiset Sanpellegrino -virvoitusjuomat saavat uudet raikkaat ulkoasut. Tuoteperheen uutuus on raikkaan greipinmakuinen Pompelmo.

Pellegrino tölkit
Pellegrino tölkit

Useimmista K- ja S-ryhmien ruokakaupoista sekä Alkon alkoholittomasta valikoimasta löytyvät appelsiininmakuinen Aranciata, veriappelsiinin makuinen Aranciata Rossa sekä sitruunan makuinen Limonata saavat nyt seurakseen greippisen Pompelmon, jossa maistuvat Välimeren lämpimän auringon alla kypsyneet herkulliset greipit.

Vegan
San Pellegrino Pompelmo 33 cl

San Pellegrino Pompelmo 33 cl

Italia

1,99 €

San Pellegrinon hiilihapotetuissa virvoitusjuomissa yhdistyvät Italian auringon alla kypsyneiden sitrushedelmien intensiivinen maku sekä kevyen kupliva raikkaus.

Juomissa käytettävät hedelmät tulevat pääosin Etelä-Italiasta Sisiliasta ja Calabriasta, joissa on sitrushedelmille ihanteellinen ilmasto ja maaperä. Hedelmien laatuun vaikuttavat myös huipputarhurit, jotka ovat toimittaneet hedelmät San Pellegrinon virvoitusjuomiin vuosikymmenien ajan.  

Runsaasti täyshedelmämehua ja vähemmän sokeria

San Pellegrino -virvoitusjuomat sisältävät täyshedelmämehua noin 16-20 prosenttia ja ne on valmistettu ilman keinotekoisia makeutusaineita sisältäen energiaa 33-39 kcal. Esimerkiksi Limonata ja Aranciata sisältävät huomattavasti vähemmän sokeria kuin monet muut virvoitusjuomat. Nauti juomat hyvin viilennettyinä (noin 2-4 –asteisina). 

San Pellegrino -virvoitusjuomien tarina alkoi vuonna 1932, jolloin luontaisesti hapotetuista kivennäisvesistään tunnettu brändi lanseerasi ensimmäiset virvoitusjuomansa. Italiassa on perinteisesti valmistettu appelsiineista, kivennäisvedestä ja ripauksesta sokeria raikas janojuoma, ja tästä sai innoituksensa ensimmäisenä valmistettu Aranciata.