Helpoin Mimosa? Tutustu Fresita Orange Sunset -kuohuviiniin

Suosittu Fresita-kuohuviini laajentaa mietojen tuotteidensa valikoimaa – Orange Sunset saa makunsa aurinkoisista appelsiineistä ja raikkaasta kuohuviinistä. Nauti esimerkiksi brunssi-juomana.
Appelsiini Fresita

Ruokakaupoista löytyviltä matala-alkoholisilta 5.5 % juomilta odotetaan raikkautta ja luonnollisia ainesosia. Oranssinvärinen aidosta appelsiinien hedelmälihasta makunsa saava kuohuviinipohjainen Fresita Orange Sunset sisältää alkuperäiselle reseptilleen uskollisesti myös hieman mansikkaa. 

Appelsiinit, kuten mansikatkin – espanjaksi Fresa – kasvatetaan Chilen aurinkoisessa ilmastossa. Charmat-menetelmällä valmistettu kuohuviini on sekoitus Muscat ja Sauvignon Blanc -rypäleitä, joista saadaan juomaan sopiva hapokkuus. 

Kesän helpoimman Mimosan kaadat lasiin hetkessä

Mimosa on appelsiinimehusta ja kuohuviinistä valmistettu klassikko-cocktail, jota nautitaan erityisesti brunssilla sekä raikkaana kesädrinkkinä. 

Kaada kuohuviinilaseihin jääkaappikylmäksi viilennettyä Fresita Orangea ja kesän helpoin Mimosa on valmis! Voit nauttia drinkkisi myös isommasta lasista jäiden ja appelsiinisiivun tai tuoreiden mansikoiden kanssa.

Sekoita Fresitan hedelmäliha kuohuviinin joukkoon

Fresita sisältää aitoa hedelmälihaa, joten käännä hyvin viilennettyä pulloa varovasti kerran ylösalaisin ennen avaamista, jolloin pullon pohjalla oleva hedelmäliha sekoittuu tasaisesti kuohuviinin joukkoon.

Fresita Orange tulee laajasti saataville K-citymarketeihin ja K-Supermarketeihin sekä S-ryhmän Prismoihn ja S-marketeihin huhtikuun toisesta viikosta alkaen. Hinta on noin 9,98 € / 75 cl pullo. Kesäkuussa valikoima täydentyy kätevällä piknik-kokoisella 20 cl:n pikkupullolla. Fresitan viinit on valmistettu vegaanisesti.