Kaksi ravintolaa, kaksi menua, yksi viinitalo

Ravintolat Kuusi Palaa ja Más Helsingin ydinkeskustassa yhdistävät espanjalaisen Raimat-viinitalon viinit herkullisiin menuihin. Tutustu!
raimat punaviinipullo

Rento Iberialaisvaikutteinen ravintola Más Narinkka-torilla on inspiroitunut Iberian niemimaan modernista keittiöstä, pohjoismaisesta ruokatyylistä ja lähellä tuotetuista laadukkaista raaka-aineista.

Ravintola Kuusi Palaa Mannerheimintien ja Lönnrotinkadun kulmassa kumartaa puolestaan puhtaille suomalaisille raaka-aineille, suomalaisuudelle ja urbaanille helsinkiläisyydelle. Se tarjoaa kansainvälisiä klassikoita suomalaisella twistillä sekä suomalaisia klassikoita Kuusi Palaa -twistillä. Molempien ravintoloiden yhteydestä löytyvät myös tasokkaat cocktail-baarit.

Espanja-Suomi-Espanja

Helmi-maaliskuussa molemmissa ravintoloissa herkutellaan Koillis-Espanjan Lleidassa sijaitsevan Raimat-viinitalon viineillä yhdistettynä ravintoloiden menuihin. Kuusi palaa -ravintolan suomalaisuutta henkivän seitsemän annoksen menussa on tarjolla mm. klassikko-vorschmackia ravintolan omalla twistillä, testaamisen arvoinen ruisriisipallo eli ravintolan oma versio karjalanpiirakasta sekä jälkiruoaksi mokka6palaa eli omanlaisensa versio mokkapalasta.

Ravintola Más tuo luonnollisesti esille espanjalaista ruokakulttuuria. Viiden ruokalajin tapas-menussa Gambas al ajillo on perinteinen espanjalainen ruoka-annos scampinpyrstöistä, samoin Pimientos eli paahdetut vihreät paprikat. Suolaiset tapas-annokset kruunaa tietenkin Churro eli espanjalainen munkkitanko, joka tarjoillaan suklaakastikkeen kera.

Kestävän kehityksen viinitalo Raimatin viineistä voit valita menujen kanssa pullollisen raikkaan mineraalista ja pirteän kuplivaa cavaa tai mehevän marjaisaa ja keskitäyteläistä Vol d'Anima de Raimat Tinto -punaviiniä.

Kumman ravintolan sinä valitset? Tai käy herkuttelemassa molemmissa.

Ravintola Kuusi Palaa

Marski by Scandic
Mannerheimintie 10, Helsinki
p. +358 9 68061
Avoinna Ma-la 17:00-23:00

Lue lisää ja varaa pöytä
Ravintola Más

Scandic Simonkenttä
Simonkaktu 9, Helsinki
p. +358 9 6838 2135
Avoinna ti-to 18:00-22:00, pe-la 17:00-23:00

Lue lisää ja varaa pöytä

Raimat

Mitä luonto antaa, Raimat antaa takaisin luonnolle. Koillis-Espanjan Lleidassa sijaitseva Raimat on valmistanut viinejä luonnonmukaisin menetelmin jo yli 100 vuoden ajan ja sillä on kestävän kehityksen sertifikaatti. Kaikki viineihin käytetyt rypäleet ovat peräisin omilta tarhoilta, mikä varmistaa viinin korkean laadun. Raimat on panostanut luomu-viljelyyn, ja kaikki viinitalon viinit ovat muuttumassa luomuiksi lähivuosien aikana.