Kesäuutuuksia CHILL OUT -viinisarjaan

CHILL OUT Rosé -viinipussi sekä punaviinipohjainen CHILL OUT Sangria -hanapakkaus ovat raikkaita valintoja kesän rentoihin juhliin.
chill out rose

Chill Out Rosé IGP Méditerranée on klassinen, provencelaistyylinen uutuus-roseeviini Ranskasta näppärässä puolentoista litran viinipussissa. Ympäristöystävällinen viinipussi aiheuttaa merkittävästi vähemmän jätettä ja jättää pienemmän hiilijalanjäljen kuin vastaava määrä lasipulloja. 

Viini on loistava valinta aperitiiviksi tai kevyiden ruokien seuralaiseksi. Kuivassa, keskihapokkaassa viinissä yhdistyvät mansikkainen, metsämarjainen ja sitruksinen maku sekä kaunis lohenpunainen väri. 

Kätevään 1,5 litran viinipussiin pakattu viini on helppo viilentää ja kantaa mukana piknikille, veneelle tai mökille. Viinipussi on myös ympäristöystävällinen valinta. Se aiheuttaa 90 % vähemmän jätettä kuin esimerkiksi kaksi lasipulloa ja sen hiilijalanjälki on 60 % pienempi. 

Chill Out Rosé IGP Méditerranéen löydät parhaiten Alkon verkkokaupasta, josta voit tilata sen omaan lähimyymälääsi noin neljän päivän toimitusajalla ilman lisäkuluja. Tarkista viinin saatavuus Alkon sivuilta.

Herkullisen hedelmäinen kesäuutuus CHILL OUT Red Sangria on matala-alkoholinen, raikas ja laadukas espanjalainen sangria, jossa maistuvat sitruuna, appelsiini, kaneli ja neilikka.

Kahden litran hanapakkauksessa myytävä sangria sopii nautittavaksi sellaisenaan, mutta sitä on myös helppo muokata oman maun mukaiseksi. Lisää sitruuna- tai appelsiinisiivuja tai muita raikkaita hedelmiä, ja lopputuloksena on herkullinen cocktail. Tarjoile hyvin viilennettynä jäiden kanssa.

Laadukkaan CHILL OUT -tuotesarjan eri tyyliset ja makuiset viinit tulevat tarkkaan valikoiduilta viinitiloilta eri puolilta maailmaa. Tiesitkö, että hanapakkausten sisäpussin voi palauttaa Alkon myymälöissä oleviin keräysastioihin, pusseista valmistetaan kierrätyspolttoainetta, jolla korvataan kivihiiltä sementin valmistuksessa.

Paahdettua maissikanaa, maissia ja polentaa

Street Gastron maissikanalle sopivat rennot Chill Out -viinit tai Wine Spritzerit.