Laadukkaat Wolf Blass -viinit Australiasta

kotka

Palkitut australialaiset Wolf Blass -viinit tarjoavat viininystäville laajan valikoiman keskihintaisista aina super premium -viineihin asti.

Wolf Blass Red Label Shiraz Cabernet -punaviinin rypäleet on kerätty eri puolilta eteläistä Australiaa.

Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen keskitäyteläinen australialainen punaviini on sekoite Shiraz sekä Cabernet Sauvignon -rypälelajikkeita, todellinen aussi-klassikko!

Glorian ruoka&viini 8/2019: 

"Australialainen Wolf Blass Red Label Shiraz Cabernet on hintaluokkansa parhaita pihvin piristäjiä. Melko täyteläisen ja kypsän viinin maussa on mustaherukkaa, kirsikkaa ja yrttistä mausteisuutta. Suutuntuma on napakoiden tanniinien ansiosta ryhdikäs. Jälkimaussa on savua ja kirpeitä metsämarjoja. Loisto-ostos medium-kypsäksi paistetun jauhelihapihvin tai kokolihapihvin seuraan, ja sopii poronkäristykselle ja riistallekin."

Tutustu myös Wolf Blassin tyylikkäisiin juhlapöydän viineihin

Wolf Blass Gold Label Cabernet Sauvignon -punaviini

Rotevan täyteläinen ja erittäin tanniininen punaviini tuhdimmille riistaruoille kuten puolikypsälle hirvenfileelle tai karhulle.

Wolf Blass Gold Label Riesling -valkoviini

Ryhdikkään elegantti ja kuiva Riesling-rypälelajikkeesta valmistettu valkoviini vaaleille kalaruoille kuten siialle ja kuhalle sekä ravuille.

Löydät viinit parhaiten Alkon verkkokaupasta klikkaamalla Alkon logoa.