Laroche Syrah Grenache Organic L- uutuus kätevässä pakkauksessa

Ranskalaisen viinintuottajan Larochen luomupunaviiniuutuus on saatavilla lahjapakkauksessa, jonka mukana tulee kätevä 37,5 cl:n lasipullo tarjoilua varten. Ideaali vaikkapa mökkituliaisiksi!
Laroche Syrah Grenache Organic L- Huipputuottajan uutuus kätevässä pakkauksessa

Laroche Syrah Grenache Organic L tulee arvostetun viinintuottajan Larochen eteläisessä Ranskassa sijaitsevalta Mas la Chevalièren tilalta.

Tämä täyteläinen luomupunaviini on kuin luotu erilaisten liharuokien kumppaniksi. Runsas, pehmeä ja aromikas viini on maultaan marjaisa ja mausteinen. Tasapainoinen kokonaisuus jättää tyylikkään jälkimaun.

Uutuusviini myydään valmiissa lahjapakkauksessa, jonka mukana tulee 37,5 cl:n lasinen tarjoilupullo. Siitä riittää hyvin kahden hengen annokseksi. Viinin ilmaamisen avulla varmistetaan myös, että viini saa riittävästi happea jolloin sen aromit pehmenevät ja maku muuttuu syvemmäksi ja vivahteikkaammaksi.

Laroche on arvostettu huipputuottaja, joka on mm. valittu vuonna 2014 Ranskan parhaaksi viinintuottajaksi. 

Kätevä kesätuliainen vaikkapa mökille

Löydät viinin useista Alkon myymälöistä sekä Alkon verkkokaupasta, josta voi tilata sen lähimpään myymälään koti- tai mökkipaikkakunnalle. Voit tarkistaa Alkon sivuilta myös myymälöiden hyllysaatavuuden.