Menabrean oluet Italiasta nyt ruokakaupoissa

Laadukkaiden oluiden ystäviä hemmotellaan, kun Italian premium-oluiden numero yksi Menabria on tuonut K-ryhmän kauppoihin kolme erityylistä lager-olutta. Tutustu miltä Menabrian oluet maistuvat, sellaisenaan tai ruoan kanssa.

Menabrian oluet

Menabrea-olutpanimon tarina sai alkunsa vuonna 1846, jolloin oluista kiinnostunut Giuseppe Menabrea matkusti Pohjois-Italiaan Biellaan, Italian Alppien juurille. Biellasta Menabrea löysi oluen valmistukseen ja etenkin sen säilytykseen täydellisesti sopivan maanalaisen luolaston.

Maanalaisen luolaston lisäksi Biellan alueella on saatavilla puhdasta vettä sekä raikas vuoristoilmasto – alue on siis mitä ideaalein oluen valmistukselle, ja täydellinen kotipaikka Menabrean oluille.

Sanotaan, että mestarilliseksi oluenpanijaksi oppiminen on elinikäinen prosessi. Menabrean olutpanimolla oppia on ehtinyt kertyä jo viiden sukupolven verran, joten sitä voidaan perustellusti pitää yhtenä merkityksellisimmistä italialaisista olutvalmistajista. Menabrea onkin Italian premium-oluiden numero yksi.

Hyvänä esimerkkinä raikkaista lagereista on Menabrea-panimon kullankeltainen lager, jonka aromi on kukkaisen viheryrttimäinen ja jälkimaku tasapainoisen kuiva.

Klassikkojuoma pizzan kanssa! Tätä olutta voi hyvin nautiskella myös äyriäisten kera, vaikka hieman chilillä maustettuna.

Jos kaipaat maltaisempia makuja, Menabrean meripihkan värinen amber lager on oiva valinta ja sen voi yhdistää vaikka sienibruschettojen tai kanankoipien kanssa. Nauti myös tuhtien pizzojen kanssa sekä joulupöydän oluena.

Täyteläinen ja pehmeä maku on miedon bitterinen.

Alkoholittomat oluet ovat nostaneet suosiotaan viimevuosina. 

Raikas ja täyteläinen Menabrea Alcohol Free Zero Zero -olut on miellyttävästi humaloitu ja tasapainoisen makuinen. Nauti pizzan tai tomaattipohjaisten pastojen kanssa.

Tarkista lähimmän K-kauppasi Menabria valikoima K-ryhmän sivuilta. Löydät Menabrian oluet myös valikoiduista ravintoloista.