Mitä viiniä joululahjaksi?

Katso kolme laadukasta punaviinivinkkiä tyylikkäissä lahjapakkauksissa.
jouluviinit

Huolella valittu viinipullo on erinomainen lahjaidea. Nämä viinit myydään Alkossa näyttävissä jouluissa lahjapakkauksissa, jolloin ne sopivat hyvin annettavaksi sellaisenaan.

Viinilahjapaketista voi myös tuunata helposti lahjansaajan näköisen. Kaunis lahjanauha ja kortti viimeistelevät paketin.

John Wine

Biodynaamisesti viljellyistä rypäleistä valmistettuun mehevän keskitäyteläiseen luomuviiniin ei ole lisätty sulfiitteja eli se sisältää ainoastaan luonnonsulfiitteja.

Etelä-Ranskasta tuleva viini on miellyttävän hapokas ja lempeätanniininen. Oman tiensä kulkija nauttii viinin rennosti possuruokien tai pastan kanssa.

Tarapacá Gran Reserva Cabernet Sauvignon

Chileläisen Tarapacá-viinitalon kansainvälisesti palkittu täyteläinen ja tumman kirsikkainen Cabernet Sauvignon -punaviini on varma valinta suomalaiseen makuun. Se sopii niin liha- ja riistaruokien kuin voimakkaampien juustojen kanssa.

'Harmoninen, laadultaan erinomainen ja hintaansa nähden edullinen ostos.' - Viinistä viiniin -opas

Faustino I Gran Reserva

Vain parhaina satovuosina tuotettavan legendaarisen espanjalaisen viinintuottajan vuosikertapunaviini tulee arvostelulta Riojan viinialueelta.

Viini-lehti on antanut Faustino Gran Reservalle täydet viisi tähteä arviolla luonteikas ja tyylikäs huippuviini.

"Monivivahteinen maku on suutuntumaltaan varsin tasainen. Se saa ryhdin pehmeistä tanniineista ja kypsän marjaisesta hapokkuudesta. Monikäyttöinen viini niin vaalealle kuin tummallekin lihalle. Lisäksi erinomainen kovien ja suolaisten juustojen seuralainen."

Katso kaikki joulun lahjapakkausviinit

Löydät viinit Alkoista valmiissa joulun lahjapakkauksessa jouluaattoon saakka ja kuohuviinit uuden vuoden aattoon saakka tai niin kauan kuin pakkauksia riittää.

Katso joulupakkausviinit