Nappaa viinivinkit naistenpäivään

Äidit, vaimot, tyttöystävät tai naispuoliset työkaverit nostetaan jalustalle kansainvälisenä naistenpäivänä. Perinteen mukaan miehet (ja miksei myös naiset?) muistavat heille tärkeitä naisia kukkasin tai pienin lahjoin. Miten sinä aiot juhlistaa elämäsi naisia?
Nappaa viinivinkit naistenpäivään

Kuplia, kuplia & kuplia

Raikkaat leikkokukat tuovat kevään kotiin, mutta eivät ole ehkä omaperäisin valinta. Ylelliset suklaakonvehdit taas sulavat suussa, mutta jäävät ikävästi vyötärölle. Kauniisti paketoitu pullo kuohuviiniä on täydellinen lahja naiselle kuin naiselle.

Nappaa tästä vinkit:

Eleganttia ja feminiinistä cavaa

1600-luvulla elänyt espanjalaisen viinisuvun perijätär Anna de Codorniu on antanut nimensä Espanjan suosituimmalle cavalle.

Elegantissa kuohuvassa on esikuvansa mukaista feminiinisyyttä, herkkyyttä ja eloisuutta. Anna elämäsi naiselle, joka suosii erittäin kuivia ja puhdaspiirteisiä kuohuviinejä.

Aitoa samppanjaa aidolla tarinalla

Todella laatutietoinen nainen hemmottelee itseään harmonisen hienostuneella ja pehmeäkuplaisella Wine Gallery Suomi Finland 100 Champagne Brut -samppanjalla.

Suomen satavuotisjuhlavuoden virallisen samppanjan takana on yksi harvoista Champagnen viinialueen naispuolisista viinintekijöistä, Caroline Latrive.

Naistenpäivän tunnelmaa täydentää etiketin kuva todellisen suomalaisen voimanaisen Tove Janssonin freskosta 'Juhlat maalla' jossa nuorukainen polvistuu naisen eteen.

Täydellinen nautinto naistenpäivään!

Mansikan ystävälle

Fresita on aina parasta ystävien kanssa jaettuna ja kelläpä naisella ei olisi ystäväpiiriä, jonka kanssa jakaa tärkeät elämäntapahtumat. Tänä naistenpäivänä voi myös hieman irroitella ja järjestää naistenpäivän kunniaksi oman kotibaarin ja tarjoilla raikkaan minttuisen Fresita Julep -drinkin.

Näin valmista fresitaisen Julep-drinkin

Fresita Julep

Julep on Mojito-tyylinen drinkki, jossa on paljon minttua ja jäämurskaa. Katso ohjeet videolta ja valmista omasi Fresitasta ja Peachtree -persikkalikööristä.