Raikas uutuusvalkoviini Kim Crawford Sauvignon Blanc

Uuden-Seelannin myydyin viinibrändi & Pohjois-Amerikan suosituin Sauvignon Blanc vihdoin Suomessa. <br>

Kim Crawford Sauvignon Blanc

Kim Crawford on yksi Uuden-Seelannin innovatiivisimmista ja arvostetuimmista viinitaloista, jonka tyylikäs Sauvignon Blanc on nyt saatavilla myös Alkosta. Viini sopii erinomaisesti nautittavaksi aperitiivina tai erilaisten salaattien, kala- ja äyriäisruokien kumppanina sekä mietojen juustojen kera.

Pienessä vajassa Aucklandissa 1990-luvun puolivälissä perustetun Kim Crawfordin viinien suosio perustuu yksityiskohtien hiomiseen ja täydellisyyden tavoitteluun sekä viinitarhalla että viinin valmistusprosessissa. Viinit tuotetaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti, keskittymällä palstakohtaiseen sadonkorjuuseen sekä viinin käymiseen pienissä erissä.    

Wairau Valleysta tulevat rypäleet antavat viinille klassisia passionhedelmän ja greipin aromeita, kun taas Awatere Valleyn ja Southern Valleyn rypäleistä lopulliseen viiniin tulee sitruunaa, limeä sekä tuoreita yrttejä. Yhdistettynä nämä palstat aikaansaavat konsentroituneita aromeita tulvillaan olevan kuivan hapokkaan valkoviinin eli hyvin tunnusomaisen Kim Crawford -viinin,

Pohjois-Amerikan myydyin Sauvignon Blanc on valittu Wine Spectatorin TOP 100 -listalle useasti ja viinitalo on palkittu arvostetulla New World Wine of the Year -tittelillä vuonna 2017.  

Kim Crawford on saatavilla Alkon verkkokaupasta ja valikoiduista myymälöistä. Voit tilata helposti verkkokaupasta vaikka vain yhden pullon kerrallaan omaan lähimyymälääsi ilman toimitusmaksua.