Rakenna oma Blossa-glögisi Scandic ja Hilton-hotelleissa

Build your own Glögi! Laadukas alkoholiton Blossa-glögi hurmaa mielenkiintoisella tarinallaan ja pitkillä perinteillään Scandic ja Hilton-hotellien ravintoloissa ja baareissa.
Rakenna oma Blossa-glögisi Scandic ja Hilton-hotelleissa

Suosittu Blossa-glögi löytyy tänä talvena Scandic ja Hilton-hotellien ravintoloista ja baareista. Voit nauttia sen sellaisenaan alkoholittomana tai rakentaa oman glögisi erilaisilla lisukkeilla ja terästyksellä. Scandicin juomatuotetiimi halusi tuoda asiakkaille mahdollisuuden rakentaa oman maun mukainen kuuma juoma yhdistellen eri alkoholeja ja lisukkeita.

Erilaisia terästysvaihtoehtoja löytyy neljä, jotka tuovat glögiin yrttien, lakritsin tai katajanmarjan aromeja, perinteistä perusterästystä unohtamatta.

Erilaisia lisukevaihtoehtoja löytyy asiakkaiden valittavaksi hotellista riippuen mm. kanelitankoja, tähtianiksia, kuivattuja karpaloita ja mustikoita, inkiväärisiivuja ja erilaisia makusiirappeja sekä perinteisiä rusinoita ja manteleita.

Jos kaipaa kuuman juoman sijaan jotain viileää, kannattaa maistaa kuplivaa Fresita-Blossaa. Tässä pikkujoulukauteen hyvin sopivassa juomassa Blossan makua täydentää aidoista mansikoista valmistettu Fresita-kuohuviini.

Build your own Glögi! Scandic ja Hilton-hotelleissa 8.1.2018 Lue lisää hotelleista.