SAY Gin & Tonic -juomat nyt ruokakaupoissa

Supersuosittu Gin & Tonic -drinkki on tuunattu pienellä makutwistillä ja pullotettu tyylikkääseen lasipulloon. Kesän viilein drinkki on valmis, ole hyvä!
SAY Gin & Tonic

Uudet SAY Gin & Tonic -juomasekoitukset tulevat kahtena makuvaihtoehtona ja tarjoavat valmiin kesäisen makucombon:

SAY G&T with a hint of lime on maustettu aavistuksella limeä, joka on klassikko gintonic-drinkin maustaja.

SAY G&T Raspberry & Thyme on yhdistelmä vadelmaa ja timjamia. Ne täydentävät tyylikkäästi juoman marjaisan aromikasta ginipohjaa.
 

Nauti SAY G&T kylmänä suoraan näppärän kokoisesta 27,5 cl:n lasipullosta tai runsaiden jäiden kanssa lasista. Lisää halutessasi pullon kaulaan limen lohko. Tai lisää niitä tai jäisiä vadelmia lasiin.

Kotimaisen 5 % alkoholia sisältävän juoman pohjana on Suomessa tislattu klassinen gin, jossa on käytetty mausteena katajanmarjaa sekä fenkolin ja korianterinsiementä. Mausteena on vain aavistus tonic-vedestä tuttua kiniiniä, jolloin juoman maku on helposti lähestyttävä. Pidentäjänä toimii hiilihapotettu puhdas Rajamäen pohjavesi, jota ei käsitellä kemiallisesti, eikä sitä tarvitse edes suodattaa. Noin 3 euron hintainen juoma on saatavilla mm. K-ryhmän kaupoista.

Kuka kurkkii SAY G&T:n etiketissä?

Tiesitkö, että Basset Hound on tunnetuin basset-koiraroduista, ja sen kotimaa on Englanti muista basseteista poiketen. Entä tiesitkö, että GT-drinkki sai alkunsa 1800-luvun Intiassa, joka kuului silloiseen Iso-Britannian imperiumiin.

Upseereille oli määrätty tietty päiväannos giniä, ja lisäksi malarian ehkäisemiseksi annos kiniinivettä. Eräs heistä päätti kokeilla yhdistää ginin ja kiniiniveden eli tonikin samaan lasiin, ja näin syntyi Gin Tonicin alkumuoto.