Suositussa 19 Crimes -viinisarjassa nyt myös hanaviini

Älä pelästy. ”Big John” on ulkoasustaan huolimatta helposti lähestyttävä – myös runsaamman kokoisena. 19 Crimes Red Blend -punaviini on nyt pullon lisäksi saatavana myös 1,5 litran hanapakkauksessa.
19 crimes hanaviini

Kansainvälisesti palkittu 19 Crimes -viinikonsepti perustuu tositarinaan nyky-Australian historiasta ja maahan 1700-1800 -luvuilla karkotetuista rikollisista kaikkiaan 19 eri rikoksen perusteella.

19 Crimes Red Blend -viinin etiketissä sekä hanapakkauksessa kuvattu John O´Reilly oli irlantilaissyntyinen runoilija, joka pidätettiin kapinan lietsomisesta vuonna 1866. Hänet tuomittiin 20 vuoden orjuuteen Australian Bunburyssä sijaitsevaan rangaistussiirtokuntaan, jossa O´Reilly ajautui romanttiseen suhteeseen poliisikonstaapelin tyttären kanssa.

Mehevän keskitäyteläinen ja marjaisan aromikas 19 Crimes Red Blend on helposti lähestyttävä punaviini sen hienoisen jäännössokerin ansiosta. Viini sopii hyvin grilliruokien, tuhdimpien pastojen ja erilaisten liharuokien kanssa, tai sellaisenaan nautittuna.

Löydät 1,5 litran hanapakkauksen valikoiduista Alkon myymälöistä, tarkista ensin lähi-Alkosi saatavuus Alkon sivuilta, tai tilaa Alkon verkkokaupasta

Living Wine Labels -applikaatio saa pullon etiketin sekä hanaviinipakkauksen elämään:

1. Lataa applikaatio puhelimeesi App Storesta tai Google Playsta. Sama applikaatio toimii 19 Crimesin lisäksi myös Gentleman´s Collection -viineissä.
2. Avaa applikaatio ja skannaa 19 Crimes viinipulloa tai hanaviiniä puhelimen kameralla. 
3. Katso ja kuuntele kuinka etiketti herää eloon ja kertoo tarinansa.

Share it with the gang #19Crimes

Karitsanvartaat 19 Crimes -tyyliin

Marinoi karitsa ronskisti punaviinillä, rosmariinillä ja valkosipulilla. Nauti mausteisen 19 Crimes -aussiviinin kanssa.

19 Crimes

Kansainvälisesti palkittu 19 Crimes -viinikonsepti perustuu tositarinaan nyky-Australian historiasta ja maahan tuoduista siirtolaisista. Englantilaisia ja irlantilaisia karkotettiin 1700-1800 –luvuilla kaikkiaan 19 eri rikoksen perusteella Australiaan. He aloittivat perille päästyään uuden elämän siirtolaisina. 19 Crimes -viini kunnioittaa heidän usein traagistakin elämäntarinaa.