Tarapacá Gran Reserva Sauvignon Blanc valittiin Chilen parhaimmaksi valkoviiniksi

International Wine Challenge 2018 palkitsi Tarapacá Gran Reserva Sauvignon Blancin Chilen parhaimpana valkoviininä.
Tarapacá Gran Reserva Sauvignon Blanc

Arvostettu International Wine Challenge competition (IWC) -viinikilpailu arvostele ja palkitsee viinejä vuosittain maailmanlaajuisesti eri alueiden, vuosikertojen ja rypälelajikkeiden kategorioissa.

Tarapacá Gran Reserva Sauvignon Blanc 2017 -vuosikerta palkittiin paitsi Chilen parhaimpana Sauvignon Blancina, myös maan parhaimpana valkoviininä. Viini sai 95 pistettä.

Leydan laaksosta, läheltä Tyyntä Valtamerta tuleva viini on maultaan elegantin mineraalinen, sopivan hapokas ja sitruksinen.   
  

Kuhaceviche suolatuilla marjoilla

Raakakypsytettyyn cevicheen valitaan aina mahdollisimman tuoretta kalaa. Tarjoa kuha-ceviche raikkaan chileläisen Tarapacá Gran Reserva Sauvignon Blanc -valkoviinin kanssa, sillä viinistä löytyy sopivasti ryhtiä ja aromikkuutta vaalealle kalalle.

Viña Tarapacá

Viña Tarapacá on vuonna 1874 perustettu viinitila Chilen sydämessä, Maipo Valleyn Isla de Maipossa, joka on Chilen pienin ja kuuluisin viininviljelysalue. Viña Tarapacá tekee viiniä hyödyntämällä yli satavuotista kokemustaan, mutta myös käyttämällä uusinta viininvalmistusteknologiaa parhaimman mahdollisen laadun takaamiseksi.