True Colours -kuohuviini juhlistaa kesää upealla kuosilla

Sateenkaaren väreissä loistava True Colours Cava Brut on vaihtunut kesäksi uuteen Limited Edition -ulkoasuun. Tänä kesänä True Coloursin värikkään ja näyttävän designin on suunnitellut suosittu drag-artisti Miss Inga. 

Ruotsalainen Martin ’Miss Inga’ Johansson on taitava moniosaaja. Menestyksekkään malliuran jälkeen Miss Inga työskenteli TV4:n ohjelmapäällikkönä ja niitti samalla mainetta Tukholman yökerhojen kuningattarena. Hän on johtanut Tukholman suosituimpia yökerhoja, julkaissut musiikkia sekä tehnyt menestyksekästä stand up -komiikkaa.

Miss Ingan suunnittelema kesädesign True Coloursille on ylistys kesälle, mutta myös muistuttaa meitä kaikkia haastamaan elämän itsestäänselvyyksiä. 

Kaikissa sateenkaaren väreissä loistava cava pukeutui ensimmäisen kerran Limited Edition -kuosiin kesällä 2019, jolloin kauniin kukikkaasta designista vastasi tunnettu ruotsalainen muotisuunnittelija Camilla Thulin.  

True Colours on Altian ja ruotsalaisen ihmisoikeusjärjestön Regnbågsfondenin yhteistyön tulos. Regnbågsfonden toimii ihmisoikeuksien toteutumisen ja seksuaalivähemmistöjen aseman parantamisen eteen eri puolilla maailmaa. True Colours edustaa paitsi kannanottoa ihmisoikeuksien puolesta, myös aatteeseen kuuluvaa iloa ja positiivisuutta. 

Pirteän hedelmäisessä ja kuivassa True Colours Cava Brutissa cavojen klassinen rypäletrio täydentyy ripauksella Chardonnay-rypäleen eleganssia. Cavaa on kypsytetty 14 kuukauden ajan, joka tuo kuohuvaan myös hieman paahteisia aromeja.