Varaudu ikimuistoisiin juhliin Suomi 100 -viineillä

Juhlista Suomen juhlavuotta Wine Gallery Suomi 100 -viineillä. Samppanja, puna- ja valkoviini löytyvät useimmista Alkon myymälöistä sekä verkkokaupasta
Varaudu ikimuistoisiin juhliin Suomi 100 -samppanjalla

Valtioneuvoston nimittämän Suomen itsenäisyyden juhlatoimikunnan teettämässä kyselytutkimuksessa neljä viidestä suomalaisesta haluaisi juhlia Suomen satavuotisuutta perheen kanssa. Seuraavaksi suosituinta juhlaseuraa ovat ystävät. Oman perhe- ja tuttavapiirin ulkopuolelta suosituinta juhlaseuraa olisivat sotiemme veteraanit: kaksi kolmesta suomalaisesta voisi juhlistaa satavuotisuutta heidän kanssaan.

Perheen ja ystävien kanssa vietettyjen juhlahetkien lisäksi suomalaiset kokevat tärkeäksi edistää juhlavuoden teoilla yleistä hyvinvointia. Talkoisiin yhteisen hyvän edistämiseksi olisi valmis lähtemään peräti kahdeksan kymmenestä suomalaisesta.

Nosta malja Suomi 100 -samppanjalla

Juhlavuotta vietetään ja juhlistetaan lukemattomin eri tavoin niin virallisissa kuin epävirallisissa tapahtumissa – ja ikimuistoisiin juhliin kuuluu tietenkin olennaisena osana tyylikäs samppanja.

Wine Gallery Suomi Finland 100 -viinit on valittu virallisiksi Suomi 100 -viineiksi ja tästä kertovan logon löydät jokaisesta Wine Gallery -viinin pullonkaulasta. Nämä viinit ovat 12 viiniasiantuntijasta koostuneen raadin valitsemia ja sopivat erityisen hyvin sekä perinteisten että modernien suomalaisten ruokien kumppaniksi. Viinit löytyvät juhlavuoden aikana Alkojen lisäksi useista ravintoloista, tapahtumista ja matkustajamyynnistä. Tarkista lähialkostasi saatavuus ja esimerkiksi isompia juhlia suunnitellessasi kannattaa tehdä tilaus Alkon verkkokaupan kautta.

Tilaa Alkon verkkokaupasta
Tilaa ja maksa netissä – hae kätevästi Alkon noutopisteestä esimerkiksi kauppareissun yhteydessä. Ostokset maksetaan etukäteen tilauksen yhteydessä joko kortilla tai verkkopankissa. Toimitusaika on 2-4 päivää.

Suupaloja Suomi 100 -samppanjan kanssa

Nauti siiasta, muikusta ja kirjolohen mädistä valmistetuista juhlavista pikkusuolaisista virallisen Suomi 100 -juhlavuoden samppanjan kanssa.