Viini-ilta ravintola Mamissa Turussa 28.9. - tervetuloa!

Lauantaina 28.9 ravintola Mamissa vietetään ranskalaisten viinien iltaa Brand Ambassador Thibault De Lartiquen johdolla. Tutustu viiden ruokalajin menuun + viineihin ja varaa paikkasi illalliselle pian!
viinipullo

Aurajoen rannalla maineikkaassa ravintola Mamissa vietetään ylellistä iltaa herkullisen viiden ruokalajin menun ja ranskalaisten viinien parissa lauantaina 28.9. 

Kattaukset ovat klo 16.00, 17.00, 19.00 ja 20.00, pöytävaraus on voimassa 2,5 tuntia.

Illan aikana Brand Ambassador Thibault De Lartique Ranskasta kertoo muunmuassa Larochen, Ogierin, Cazesin ja Gassierin viinitalojen viineistä.

Viiden ruokalajin menu ja viinipaketti:

Jokirapukeittoa

Laroche Mas La Chevalière Peyroli 2015

Limemarinoitua kuhaa ja creme fraichea   

Château Gassier 946 Rose 2017

Härän paahtofileetä ja rosmariinikastiketta

Antoine Moueix Capet Guillier Saint Emilion Grand Cru 2014

Juustoa

Ogier Chateauneuf-du-pape Clos de L’Oratoire des Papes 2016

Creme Brulee ja punaherukkasorbettia

Cazes Muscat de Rivesaltes 2011

Kahvi/tee

Cazes Rivesaltes Ambre 2003

Menu viineineen 120 € / hlö.

Tervetuloa!

Varaa pöytä

Ravintola Mami
Linnankatu 3
20100 Turku
p. 02 231 1111

www.mami.fi

Laroche

Chablis’n kylä ympäristöineen idyllisessä Keski-Ranskassa on chardonnay-valkoviinien luvattu maa. Larochen perinteikäs viinitalo on ollut seudun viinintuotannon merkittävimpiä vaikuttajia jo vuodesta 1850 lähtien.

Ogier

Ogierin viininvalmistus on perustunut aina kärsivällisyyteen, tietotaitoon, tarkkaavaisuuteen ja intuitioon. Rypäleet poimitaan käsin savi- ja kalkkikivipitoisilta viinitarhoilta ja viini valmistetaan alueen perinteisellä menetelmällä. Ogier arvostaa kestävää tuotantoa ja se on vuodesta 2006 alkanut muuttaa osaa viiniviljelmiään luomuviljelmiksi.

Château Gassier

Laadukkaista luomurosee-viineistään tunnetun Gassierin viinitalo sijaitsee Paul Cézannen tauluista kuuluisan Sainte-Victoire -vuoren juurella ja sen ainutlaatuiset viinitarhat ulottuvat Välimeren rannikolta Nizzan pohjoispuolelle saakka.