Helpoin Mimosa? Tutustu Fresita Orange Sunset -kuohuviiniin

Suositun Fresita-kuohuviinisarjan Orange Sunset saa makunsa aurinkoisista appelsiineistä ja raikkaasta kuohuviinistä. Nauti esimerkiksi brunssi-juomana.
Appelsiini Fresita

Ruokakaupoista löytyviltä matala-alkoholisilta 5.5 % juomilta odotetaan raikkautta ja luonnollisia ainesosia. Oranssinvärinen aidosta appelsiinien hedelmälihasta makunsa saava kuohuviinipohjainen Fresita Orange Sunset sisältää alkuperäiselle reseptilleen uskollisesti myös hieman mansikkaa. 

Appelsiinit, kuten mansikatkin – espanjaksi Fresa – kasvatetaan Chilen aurinkoisessa ilmastossa. Charmat-menetelmällä valmistettu kuohuviini on sekoitus Muscat ja Sauvignon Blanc -rypäleitä, joista saadaan juomaan sopiva hapokkuus. 

Kaikista helpoimman Mimosan kaadat lasiin hetkessä

Mimosa on appelsiinimehusta ja kuohuviinistä valmistettu klassikko-cocktail, jota nautitaan erityisesti brunssilla sekä raikkaana kesädrinkkinä. 

Kaada kuohuviinilaseihin jääkaappikylmäksi viilennettyä Fresita Orangea ja brunssin helpoin Mimosa on valmis! Voit nauttia drinkkisi myös isommasta lasista jäiden ja appelsiinisiivun tai tuoreiden mansikoiden kanssa.

Sekoita varovasti Fresitan hedelmäliha kuohuviinin joukkoon

Fresita sisältää aitoa hedelmälihaa, joten käännä hyvin viilennettyä pulloa varovasti kerran ylösalaisin ennen avaamista, jolloin pullon pohjalla oleva hedelmäliha sekoittuu tasaisesti kuohuviinin joukkoon.

Fresita Orange on laajasti saatavilla K-citymarketeissa ja K-Supermarketeissa sekä S-ryhmän Prismoissa ja S-marketeissa. Hinta on noin 9,95 € / 75 cl pullo. Valikoimassa on myös kätevä piknik-kokoinen 20 cl:n pikkupullo. Fresitan viinit on valmistettu vegaanisesti.

Raikas Fresita-juustokakku

Raikkaan herkullisessa kakussa on käytetty Fresita Orange -kuohuviiniä. Appelsiinilta maistuvasta juustokakusta saat helposti gluteenittoman käyttämällä pohjaan gluteenittomia keksejä.