Katso lahjaviinivinkit isänpäivään

Onko isäsi moottoripyörämies vai oman elämänsä cowboy – vai todellinen herrasmies? Kurkkaa kolme eri tyyliä isänpäivän punaviinivinkeiksi, sekä täsmäruokaohjeet.
Katso lahjaviinivinkit isänpäivään

Herrasmiehelle – Lindeman's Gentleman's Collection Shiraz

Ryhdikkään täyteläinen Gentleman’s Collection Shiraz -punaviini on lahja todellisille herrasmies-isille – ja sellaisiksi haluaville. Tilaa australialainen Shiraz-punaviini isänpäivälahjaksi ajoissa Alkon verkkokaupasta tai tarkista saatavuus lähimyymälästäsi.

Viini&ruokavinkki: Gentleman’s Collection Shiraz & paahtopaisti lakritsikastikkeella

Biodynaaminen punaviini sisältää ainoastaan luonnonsulfiitteja, siihen ei ole lisätty lainkaan sulfiitteja.

Oman elämänsä cowboylle – John Wine    

Biodynaamisesti viljellyistä rypäleistä valmistettu mehevän keskitäyteläinen luomupunaviini sisältää ainoastaan luonnonsulfiitteja.

Etelä-Ranskasta tuleva viini on miellyttävän hapokas ja lempeätanniininen. Oman tiensä kulkija nauttii viinin rennosti possuruokien tai pastan kanssa.

Viini&ruokavinkki: John WinePulled Pork BBQ Burger

Prätkämiehelle – Nederburg The Motorcycle Marvel

Moottoripyörän omistava, tai siitä unelmoiva isä ansaitsee runsaan täyteläisen punaviinin, joka on nimetty eteläafrikkalaisen viinintekijän Günter Brőzelin lempinimen 'Motorcycle Marvelin' mukaan.

Günterin intohimona oli 30-vuotisen viininvalmistusuransa lisäksi moottoripyörät, joilla hän ajeli katsastamassa viinitarhojaan.

Nauti intensiivinen viini sellaisenaan tai valmista juhlavampi illallinen sen rinnalle. Tilaa isänpäivälahja ajoissa Alkon verkkokaupasta tai tarkista saatavuus lähimyymälästäsi.

Viini&ruokavinkki: Nederburg The Motorcycle Marvel & Paahdettua poronfileetä

Isänpäivän paisti, rosmariinijuurekset & lakritsikastike

Todellinen herrasmies ansaitsee hyvän paistin, jonka kastiketta on tuunattu jännästi lakritsilla. Lihan ja lakritsikastikkeen kanssa toimii Gentleman's Collection Shiraz -punaviini.