Mitä ovat CHILL OUT® Wine Spritzerit?

CHILL OUT® Wine Spritzerit tuovat raikkaan viinillisen lisän ruokakauppojen sekä Alkon juomavalikoimiin. Kevyet, kuivat ja monipuoliset juomat sopivat seurusteluun, mutta myös ruoan kanssa nautittavaksi. Spritzerit ovat saatavissa K-ryhmän kaupoista sekä Alkon tilausvalikoimasta.
CHILL OUT® Wine Spritzer

Wine Spritzerillä tarkoitetaan perinteisesti valkoviinistä ja kivennäisvedestä tehtyä raikasta drinkkiä, jonka juuret ovat Keski-Euroopassa. Saksankielinen sana spritzen tarkoittaa suihkuttamista, mikä viittaa veden lisäämiseen viinin joukkoon. Matala-alkoholiset, raikkaat ja nimenomaan viinipohjaiset, ei liian makeat juomat ovat nyt kuluttajien suosiossa. 

CHILL OUT® on suosittu viinisarja Pohjoismaissa, jonka valikoimasta löytyy 11 viiniä Alkon hyllyiltä. 5- 5,5 % alkoholia sisältävät Chill Out Wine Spritzer Aperitivo sekä Chill Out Wine Spritzer Shiraz Rosé Brut löytyvät K-ryhmän kauppojen hyllyiltä sekä Alkon tilausvalikoimasta. Spritzerit myydään 27,5 cl:n pullokoossa.

Sokeria vain kuivan kuohuviinin verran

Rosee spritzeriin on lisätty vain vähän sokeria tuomaan täyteläisyyttä. Siinä on sokeria noin 17 grammaa sokeria per litra, mikä on normaali kuivan kuohuviinin makeus. Lopuksi viiniin lisättiin hiilihapotettua puhdasta Rajamäen pohjavettä, jota ei käsitellä kemiallisesti, eikä sitä tarvitse edes suodattaa.

Juoma sopii vaikkapa savukalan, kanasalaatin tai grillatun kanan kanssa nautittavaksi. Viilennä juoma riittävän kylmäksi ennen tarjoilua. Kokeile myös tarjoilua lime-viipaleen kera.

Paahdettua maissikanaa, maissia ja polentaa

Street Gastron maissikanalle sopivat rennot Chill Out -viinit tai Wine Spritzerit.