Rakkauden viini Italian Veronasta

Italialainen Romeo & Julia Wall of Love -hanaviini on maailman kuuluisimman rakkaustarinan innoittama. Tutustu pehmeään punaviiniin ja katso viinille suunnitellut pastaohjeet!
Rakkauden viini Italian Veronasta

William Shakespearen kuuluisa Romeo ja Julia -näytelmä teki Pohjois-Italian Veronasta maailmankuulun rakastavaisten kaupungin.

Julian parveke sijaitsee 1200-luvulla rakennetussa kauppiastalossa kapean kujan varrella sisäpihalla, josta on tullut kaikkien rakastavaisten pyhiinvaelluskohde.

Talon porttikongia koristavat rakkausviestit, joita siellä käyneet rakastavaiset ovat seiniin kirjoittaneet. Seinä saa joka päivä tuhansia uusia rakkausviestejä.

Pehmeän hedelmäisessä ja keskitäyteläisessä Pasqua Romeo & Juliet Wall of Love Rosso -punaviinissä on hieman jäännössokeria, minkä ansiosta se sopii hyvin sellaisenaan nautiskeltavaksi, mutta myös erilaisten liha- ja kasvisruokien kanssa nautittavaksi.

Kolmen litran hanapakkaus säilyy avattuna jääkaapissa noin neljä viikkoa. Löydät viinin sekä Alkon verkkokaupasta että hyvinvarustelluista Alkon myymälöistä. Tarkista myymäläsaatavuus Alkon sivuilta.

Hanapakkaukseen on kuvattu sekä Julian parveke että pala rakkaudenseinää.

Valmistatko rakkaallesi kasvis- vai lihapastan?

Hurmaa mielitiettysi uunipellillä valmistetulla Romeon kasvispastalla tai tuhdilla Julian lihapastalla.

Julian lihapasta

Tällä pastalla selätetään nälkä! Nauti entrecote-pihvistä valmistettu pasta hedelmäisen punaviinin kanssa.

Romeon kasvispasta

Hurmaa rakkaasi! Herkullinen kasviskastike valmistetaan uunipellillä ja nautitaan pehmeän hedelmäisen punaviinin kanssa.