Katso 3+1 kaunista roseeviiniä

Nämä roseet eivät ole vain ilo silmälle, vaan maistuvat raikkaalle ja herkulliselle. Katso vinkit ja valitse suosikkisi!
gem rosee

Kauniin punertavat ja hedelmäiset roseviinit ovat yhä suositumpia myös Suomessa. Roseet toimivat niin kana-, kasvis- ja kalaruokien kanssa tai sellaisenaan nautittuna.

GEM Rosé ihastuttaa näyttävällä muodollaan ja raikkaan marjaisalla maullaan. Tämän ranskalaisen roseen pullomuoto muistuttaa nimeään, sillä GEM tarkoittaa jalokiveä.

Pullossa on lasinen korkki, joka on helppo sulkea ja avata uudelleen. Katso myös vinkit, miten uusiokäyttää tyhjä pullo.

Nauti tasapainoisen sitruksinen ja kuiva rosee kesäisten salaattien kanssa tai sellaisenaan. Psst! Löydät GEM-viinin myös kuivana valkoviininä samanlaisessa pullossa.

Italialainen Pasqua 11 Minutes Rosé erottuu roseviinien joukosta paitsi laadukkaan makunsa myös erikoisen pullonmuodon sekä etiketin ansiosta.

Viinin etiketin latinankielinen lause Odi et Amo on roomalaisen runoilijan Gaius Valerius Catulluksen kuuluisa teos ja tarkoittaa suomeksi 'vihata ja rakastaa'. Catulluksen lemmen kohde oli Lesbia-niminen nainen, jonka muotokuva heijastuu takaetiketistä viinin läpi etuetiketin keskellä olevaan aukkoon.

Kuiva, tyylikkäästi hapokas ja moniulotteisen marjaisa viini voitti kultaa Vuoden Viinit 2018 -kilpailussa. Nauti salaattien sekä kala- ja äyriäisruokien kanssa.

Laroche Rosé de La Chevalière on laadukkaista Chablis-viineistään tunnetun viinintuottajan tyylikäs ja kuiva rosé eteläisestä Ranskasta.

Kuiva ja raikkaan hedelmäinen rosé sopii erityisesti vuohenjuustosalaatille.

Roses for my Rose

Herkän vaaleanpunaisessa ruusuboolissa yhdistyvät raikas raparperi, karpalo ja roseviini.