TOP 3 grilliviiniä Australiasta

It's BBQ time! Aussi-punaviinit toimivat parhaiten rennon barbequen kanssa. Katso kolme viinitärppiä ja kesän mehevin varrasresepti.
TOP 3 grilliviiniä Australiasta

Australialaiset rakastavat rentoa grilliruokaa ja meheviä punaviinejä. Nappaa tärpit grillijuomaksi ja ruoaksi:

19 Crimes Red

Jännittävä viinisarja 19 Crimes kertoo Australian historiasta ja maahan 1700-1800 -luvuilla karkotetuista englantilaisista rikollisista. Tutustu John O'Reillyn tarinaan lataamalla Living Wine Label sovellus puhelimeesi App Storesta tai Google Playsta.

Keskitäyteläinen ja marjaisan aromikas viini on helposti lähestyttävä ja sen jäännössokeria sisältävässä maussa aistii tummaa marjaa. Katso karitsanvartaiden ohje.

Lindeman's Bin 50 Shiraz 

Lindeman's -viinitalon Shiraz on monen suomalaisen punaviinisuosikki. Tämän mehevän hilloinen klassikon täyteläinen maku on keskitanniininen ja tumman luumuinen. Nauti grillattujen lampaankyljysten kanssa. 

Shiraz on yksi Australian ikonisimmista ja ensimmäisistä rypälelajikkeista.

Lindeman's Bin 99 Pinot Noir

Grillissä toimii myös lohi, erityisesti halsterissa valmistettuna. Silloin punaviinivalintasi on edellisiä kevyempi, marjaisan raikas Pinot Noir -rypälelajike. Kevyen mausteinen maku on keskitanniininen. Vinkki! Viilennä Pinot Noir -viiniä puoli tuntia jääkaapissa ennen tarjoilua.

Grillatut karitsanvartaat 19 Crimes -tyyliin

Marinoi karitsa ronskisti punaviinillä, rosmariinillä ja valkosipulilla. Nauti mausteisen 19 Crimes -aussiviinin kanssa. Tämä on paras grilli-combo!