Uuden vuoden TOP 3 parhaat kuohuviinit

Pidätkö eniten kuivasta, puolikuivasta vai rosekuohuviinistä? Katso viinivinkit sekä ohjeet kahteen helppoon kuohuviinidrinkkiin!
Viisi erityylistä kuohuvaa uuteen vuoteen

Kaikki suositukset on valmistettu ns. klassisella kuohuviinimenetelmällä, jossa kuplat syntyvät toisen käymisen aikana pullossa. Tällä tavalla kehittyvät myös lasissa pisimpään kestävät kuplat ja tyylikäs maku.

Puolikuivaa luomucavaa:

Codorniu Ecologica Semi Seco

Aromaattisen hedelmäinen luomucava maistuu niin suolaisten kuin makeampien uuden vuoden herkkujen kanssa sen sopivan makeuden ansiosta.

Tiesitkö, että kaikki Codorniu-cavatalon viinit on valmistettu vegaanisesti.

Kuivaa cavaa värikkäällä asenteella:

True Colours Cava

True Colours kuohuviini pursuaa väriä & asennetta. Sateenkaari-cavan ulkoasun takana on palkittu, erittäin kuiva ja tyylikkään mineraalinen kuohuviini. Se on täydellinen valinta rakettien räiskeeseen vuoden vaihtuessa.

Erittäin kuivaa & marjaisaa rosekuohuvaa:

Pongrácz Rosé Brut

Tyylikäs rosé ihastuttaa kauniin vaaleanpunertavalla sävyllään sekä eleganteilla aromeillaan. Erittäin kuivan kuohuviinin maussa aistii punaisia marjoja. Se sopii hyvin mm. raikkaiden salaattien sekä kala- ja äyriäisruokien kumppaniksi.

Perinteisellä kuohuviinimenetelmällä valmistettu viini on Vuoden Viinit -kilpailun kestomenestyjä.

Peachtree Julep

Kupliva Julep-drinkki on tyylikäs juoma juhlaan kuin juhlaan. Tämä kuohuviini-cocktail maistuu raikkaalle mintulle ja persikalle.

Mimosa

Klassikko kuohuviinidrinkki Mimosa valmistetaan appelsiinituoremehusta ja kuohuviinistä. Varioi omaa versiotasi myös muilla tuoremehuilla ja käytä puolikuivaa Codorniu Clasico cavaa.