TOP 3 luomupunaviinit riistakauteen

Katso vinkit mehevistä luomupunaviineistä erilaisille riistaruoille.
TOP 3 luomupunaviinit riistakauteen

Tarapacá Gran Reserva Organic Red Blend

Täyteläinen ja runsaan marjaisa chileläinen punaviini on mukavan notkeatanniininen. Viini sopii niin riistalle kuin voimakkaammille riistalinnuille. Nauti vaikkapa peuranpaistin tai sorsanrinnan kanssa.

Roseeksi jätetty filee vaatii viiniltä tanniineja, jotka pehmentävät lihan makua.

Katso ravintola Nokan keittiöpäällikkö Ari Ruohon sorsaresepti.

John Wine

Biodynaamisesti viljellyistä rypäleistä valmistettuun mehevän keskitäyteläiseen luomuviiniin ei ole lisätty sulfiitteja eli se sisältää ainoastaan luonnonsulfiitteja.

Etelä-Ranskasta tuleva viini on miellyttävän hapokas ja lempeätanniininen. Nauti riistalintujen kuten sorsan tai riekon kanssa.

Ogier Châteauneuf-du-Pape Bois de Pied Redal Organic

Kun etsit sitä mahtavinta viiniä syksyn parhaimmalle riistaruoallesi! Hienostuneen täyteläinen luomupunaviini tulee Ranskan Rhônen laaksosta, Châteauneuf-du-Papen erittäin arvostetulta viinialueelta. 

Isosyinen liha kuten hirvi vaatii rinnalleen täyteläisen punaviinin.

Monivivahteinen ja mausteinen maku sopii erityisesti peuran tai hirven fileelle.

Löydät Ogier-viinin parhaiten Alkon verkkokaupasta, josta voit tilata sen muutamassa päivässä lähi-Alkoosi ilman toimitusmaksua. Psst! Saat viinin 25.10. alkaen hienossa kolmen pullon puulaatikossa ostaessasi kolme pulloa kerralla.

Täyteläinen riistapata sinihomejuustolla

Sinihomejuusto tuo sopivasti suolaisuutta runsaan riistan makuun. Anna höyryävän pataruoan ja täyteläisen Nederburg-punaviinin hemmotella!