Viinipullo on arvostettu yrityslahja

Mietitkö miten muistaa yrityksesi henkilökuntaa tai asiakkaita kiitoksena tästä vuodesta? Tutustu tyylikkäisiin viinilahjasuosituksiimme eri hintaluokissa ja viinityyleissä – tai ota yhteyttä ja autamme sinua valinnassasi.

penfolds_ja_riedel_veloce_lasi

Tyylikäs ja laadukas viinipullo on monipuolinen valinta lahjaksi, koska lahjan saajalle se toimii sekä sellaisenaan tai ruoan kumppanina nautittuna.

Laadukas kuohuviini on luonteva valinta kiitokseksi kuluneesta vuodesta, punaviini tai viinipohjainen glögi sopii erityisesti joululahjaksi ja laadukas valkoviini on loistava kumppani vaikkapa jouluisille kalaruoille.

Tutustu alempaa takuuvarmoihin yrityslahjasuosituksiimme eri hintaluokissa.

Jos et löydä mieleistäsi vaihtoehtoa tai haluat apua valinnoissa tai käytännön tilaamisessa Alkon yritysmyynnin kautta, lähetäthän meille yhteydenottopyynnön viinimaa@anora.com ja autamme Sinua mielellään.

Blossan vuosikertaglögi tuo joulun - jokainen vuosikerta on oma uniikki makunsa ja ulkonäkönsä

Tämän vuoden Blossa vuosikerta-glögi juhlistaa 20-vuotista taivaltaan palaamalla Blossan alkulähteille Tukholman vanhaankaupunkiin eli Gamla staniin, jossa ensimmäinen Blossa-glögi pullotettiin yli sata vuotta sitten. Valkoviinipohjaisen glögin makumaailma yhdistelee tuoretta vadelmaa ja kukkaista humalaa.

Tyylikäs ja pitkään kupliva kuohuviini on valmistettu klassisella pullokäymismenetelmällä

Codorníu Ars Collecta Brut Organic - näyttävä ja runsas cava

Ryhdikäs ja runsas kuohuviini perinteisistä cava-rypäleistä on pullotettu erittäin näyttävään pulloon, joka ei lahjapakettia kaipaa. Pieni tammitynnyrikypsytys tuo kuivaan cavaan voimaa ja hieman vaniljaisuutta. Luomu-cava on tämän syksyn uutuusviini.

Pongracz Rosé Brut - elegantti roseekuohuviini

Pehmeäkuplainen roseekuohuviini maistuu paahteiselta ja raikkaan sitruksiselta ja siinä on paljon erilaisia aromeita kuten marjaisuutta. Roseekuohuviini on erittäin hyvä ruokaviini esimerkiksi vaalean lihan kanssa.

Bollinger Special Cuvée - James Bondin samppanja

Champagne Bollinger on valittu maailman arvostetuimmaksi samppanjabrändiksi jo kolme kertaa maailmankuulun Drinks Internationalin ’The Most Admired Champagne Brands’ -listalla. Erittäin kuiva ja ryhdikkään paahteinen non-vintage samppanja edustaa Bollingerin tyyliä parhaimmillaan. Viinilehti on antanut Special Cuvéelle täydet 5/5 tähteä.

Punaviini sopii erityisesti joululahjaksi

Penfolds Koonunga Hill Shiraz Cabernet - yhdeltä maailman ikonisimmalta viinitalolta

Arvostettu viinialan julkaisu Drinks International on valinnut kahdesti australialaisen laatuviinitalo Penfoldsin maailman ihaillummaksi viinibrändiksi. Tässä mehevän täyteläisessä ja runsaassa punaviinissä aistii hillomaisia marjoja ja aavistuksen mausteisuutta. Klassiseen australialaistyyliin viini on valmistettu Shiraz ja Cabernet Sauvignon -rypälelajikkeista.

Mayu Gran Reserva Carmenere - myös valmiissa lahjapakkauksessa

Täyteläinen ja paahteisen tuoksuinen punaviini Carmenere-rypälelajikkeesta on loistava valinta kovien kypsien juustojen tai tumman lihan seuraksi. Paljon tavaraa lasiin, mutta maltilliset ja lempeät tanniinit. Viini on saatavilla myös valmiiksi lahjapakkauksessa marras-joulukuun ajan.

Antiche Terre Ripasso - italialainen luomupunaviini on kuin tehty juustolautaselle

Tässä elegantissa ja kypsässä luomu-Ripasso-punaviinissä on raikas hedelmäisyys ja runsaat, mutta mukavan pehmeät tanniinit. Antiche Terre voitti Helsingin Sanomien Ripasso-viinien testin 1.12.2022 ja sai täydet viisi tähteä "Maku rakentuu monen erilaisen aromin kautta tasapainoiseksi, hyvin tyylikkääksi ja melko pitkäksi."

Juustojen lisäksi viini sopii hyvin talvisille pataruoille, ylikypsille liharuoille ja myös sellaisenaan nautiskeltavaksi.

Laadukas valkoviini on loistoviini joulupöytään

Laroche Chardonnay L – monikäyttöinen viini täyteläisille kalaruoille

Hedelmäisen ja raikkaan tuoksuisessa kuivassa valkoviinissä on hyvälle kalaviinille ominaisia makuja, kuten hapokkuutta, sitruksisuutta ja mineraalisuutta. Monikäyttöinen viini klassiselta ranskalaiselta Laroche-viinitalolta.

Trimbach Riesling Réserve – ylellinen valkoviini Ranskan Alsacesta

Riesling-valkoviinien klassikkoja ovat Ranskassa Alsacen viinialueella valmistetut hunajaiset ja hennon petroliset huippuviinit, jotka ovat tyylikkäitä ruokaviinejä. Tämä viini loistaakin jouluaaton kalapöydässä. 

Kuiva, erittäin tyylikäs ja runsaan hedelmäinen klassinen alsacelainen jättää mineraalisen jälkimaun.

Näin tilaat helposti Alkon verkkokaupasta:

Viinien tilaaminen onnistuu kätevästi Alkon verkkokaupasta. Lisää tuotteet ostoskoriin ja siirry kassalle valitsemaan toimitus- ja maksutapa. Jos teet ensimmäistä tilaustasi, sinua pyydetään rekisteröitymään yritysasiakkaaksi. Valitse toimitustapa ja -aika sekä määrittele yritysosoite, jossa haluat vastaanottaa tilauksesi. Toimitus yritysosoitteeseen tapahtuu heti saatavilla olevissa tuotteissa nopeimmillaan 2 arkipäivässä. Voit tehdä tilauksen myös Alkon myymälään tai noutopisteeseen.

Jos haluat lisäneuvoja tai apua lahjaviinien valinnassa, lähetäthän meille yhteydenottopyynnön viinimaa@anora.com ja autamme Sinua mielellään.