Poron sisäpaistia & paistettua puikulaa
Tätä juhlaruokaa, mehevää poron sisäpaistia, täydentää litistetty ja voissa paistettu puikulaperuna. Murean lihan kruunaa maukas Tarapacá Gran Reserva -punaviini.
Katso resepti »Ravintola Nokan keittöpäällikkö Ari Ruoho on suunnitellut täsmäreseptit chileläisille Tarapacá-viineille. Tutustu sivun lopussa ohjeisiin!
Chileläisen Tarapacá-viinitalon viinit sopivat hyvin suomalaiseen makuun niiden pehmeän mehevyyden ja täyteläisyyden ansiosta. Ne ovat myös erittäin hyviä ruokaviinejä sopivan tanniinisuutensa ja hedelmäisyytensä vuoksi.
Tarapacá on palkittu The Ethical Company of the Year 2018 sekä The Green Company of the Year 2016 -palkinnoilla, mikä kertoo sen omistautumisesta kestävän kehityksen viininvalmistukseen.
Vinkki!
Saat astetta juhlavamman kattauksen, kun kaadat Tarapacá Cabernet Sauvignon Merlot -hanapakkauksesta viinin kauniiseen dekantteriin tai lasiseen kannuun.
Avattu hanapakkaus säilyy jääkaapissa noin kuukauden avaamisen jälkeen. Kaada jääkaappikylmä punaviini tarjoilukannuun noin tuntia ennen ruokailua, jotta se ehtii lämmetä lähelle huoneenlämpöä.
Tätä juhlaruokaa, mehevää poron sisäpaistia, täydentää litistetty ja voissa paistettu puikulaperuna. Murean lihan kruunaa maukas Tarapacá Gran Reserva -punaviini.
Katso resepti »Sorsasta saat yllättävän helposti herkullisen juhlaruoan. Ravintola Nokan keittiöpäällikkö Ari Ruohon suunnittelemassa ohjeessa maistuvat tatit ja omena.
Katso resepti »Mitä kannattaa ottaa huomioon, kun aikoo valmistaa juhla-aterian? Katso ravintola Nokan keittiöpäällikkö Ari Ruohon vinkit sekä Tarapacá-viineille suunnitellut ruokaohjeet.
Lue lisää »