• Äyriäis-kalacurry riisillä ja tomaattisalsalla

    Kokkaa eteläafrikkalaisittain Louise Meruksen ja Nederburg-viinien matkassa. Mausteista curryruokaa tasapainottaa aromaattinen Riesling-viini.
  • Rapuja Savoyn tapaan

    Kesäiltojen hämärtyessä on aika kutsua hyvät ihmiset koolle rapukesteihin. Näin keität kotimaiset jokiravut oikeaoppisesti.
  • Rapukeitto saaristoleipälastuilla

    Itsetehdystä rapuliemestä valmistuu aromikkaita keittoja.
  • Jättirapuja ja vaniljavoipastaa

    Vaniljaisen rapupastan seuraksi suosittelemme raikkaita, riittävän hapokkaita valkoviinejä
  • Lohta ja rapua paahtoleivällä

    Rapukaudesta voi nauttia myös ilman perinteistä rapuillallista. Tämän reseptin avulla valmistuu maukas ja edullinen vaihtoehtoinen rapuherkku!
  • Katkarapukrepit

    Ohrasta tehdyt katkarapukrepit ovat loistavaa tarjottavaa kuohuviinin kera
  • Klubileipä

    Klubileipä on klassikko, joka sopii myös vähän paremmaksi retkievääksi valko- tai kuohuviinin kera.
  • Korianteripestolla kuorrutetut vihersimpukat

    Pestolla kuorrutetut simpukat ovat tyylikäs alkupala kuohuviinin kanssa.
  • Cape Malay -simpukat

    Nämä herkulliset simpukat on maustettu Cape Malayn tapaan, eli erilaisilla mausteilla ja kookosmaidolla.
  • Toast Skagen

    Näyttävä toast skagen sopii hyvin myös juhla-ateriaan alkuruoaksi. Nauti hapokkaan valkoviinin tai kuohuviinin kera.
  • Äyriäispaella

    Tässä paella-reseptissä toteutuu hyvin perussääntö - samaa viiniä ruokaan ja ruokajuomaksi.