Tee itse lämmin kaulahuivi - Laine-neulekustantamo inspiroitui Blossasta

Blossa 21 -vuosikertaglögin appelsiininen maku, Valencian kauneus ja oranssi pullo ovat olleet inspiraationa kauniin kaulahuivin neuleohjeeseen, jonka tuotto ohjataan lyhentämättömänä kehittyvien maiden naisten ammatillisen koulutuksen ja yrittäjyyden tukemiseksi.
kaulahuivi

Kansainvälisen neule- ja lifestylekustantamo Laineen luova johtaja Jonna Hietala on suunnitellut aloittelijoillekin sopivan pehmeän ja lämpimän villasta neulottavan kaulahuivin mallin.

Naranja (esp. appelsiini) on muhkea, muutamalla helpolla silmukalla syntyvä huivi. Inspiraationsa se sai Blossa 21 -vuosikertaglögin tarinasta: Valencian aurinkoisista appelsiinilehdoista, oransseina hehkuvista hedelmistä, vihreistä lehdistä ja siellä täällä puita värittävistä valkoisista kukista.

naranja kaulahuivi

Pullon etiketin viuhkamainen kuvio toistuu myös huivissa. Paksuilla puikoilla ja pullealla langalla valmista tulee hetkessä, ja raidat vain vauhdittavat jo muutoinkin joutuisaa neuletta. Valitse rohkeasti myös muita värejä – neulo vaikka joka raita eri värillä. Naranja onkin kuin kaivattu valonpilkahdus keskelle Pohjolan pimeää, pitkää talvea.

Kylmiä päiviä, lämpimiä hetkiä – neulo itselle tai lahjaksi ystävälle jotain pehmeää ja lämmintä. 

Osta neuleohje hintaan 4,90 €

Kaikki Naranja-ohjeen tuotot lahjoitetaan lyhentämättöminä Naisten Pankille.

Osta neulemalli Laineen neulekaupasta

Punaviini- ja glögisuola

Maustetut suolat antavat ruoalle makua ja luonnetta. Erikoissuolat ovat myös ihania lahjoja tai tuliaisia ruoanlaitosta kiinnostuneille ystäville. Näin teet itse glögisuolaa!