CHILL OUT®

New Twist on an Italian Spritz

Chill Out Wine Spritzer Aperitivo -uutuus on matala-alkoholinen & raikkaan appelsiininen valmis drinkki kesän hetkiin.

Aperitivo Spritzerissä maistuu mehukas appelsiini, jonka hedelmäisyyttä tasapainottavat viinin raikkaus että maustekasvien bitterisyys.

Twistaa oma tyylisi

Nauti Chill Out Aperitivo hyvin viilennettynä, joko suoraan pullosta tai jäitä täynnä olevasta lasista appelsiinisiivun kanssa.

Vinkki! Testaa juoman joukkoon mintunlehtiä, jotka tuovat makuun oman raikkautensa. Tai sujauta pullon kaulaan pieni appelsiininlohko.

Puhdasta pohjavettä & aitoja aromeja

Chill Out Wine Spritzer Aperitivo on vegaanisesti valmistettu Chardonnay-valkoviinistä, appelsiinin ja katkeron luontaisista aromeista sekä hiilihapotetusta puhtaasta Rajamäen pohjavedestä, jota ei käsitellä kemiallisesti, eikä sitä tarvitse edes suodattaa.

Juomassa on alkoholia 5 % ja sokeria 60 g / litra. 

Löydä omasi nyt ruokakaupoista ja Alkosta

Uutuus on saatavilla useista K-ryhmän kaupoista sekä Alkosta (6.6. alkaen)

(Hinta kaupoissa n. 3,30 € / 27,5 cl lasipullo, kysy lähikauppiaaltasi).

Mikä on juoman tarina?

Aperol Spritz on Pohjois-Italiasta 1950-luvulta kotoisin oleva aperitiivi-drinkki, joka valmistetaan Aperol-katkerosta, prosecco-kuohuviinistä ja soodavedestä.

Wine Spritzer Aperitivo -juomasekoitus kunnioittaa alkuperäistä Aperol Spritz -drinkkiä, mutta Chill Out -viinisarjalle sopivalla rennolla twistillä,

Löydä Chill Outit terasseilta ja kesätapahtumista

Chill Out Wine Spritzerit löydät myös useiden ravintoloiden juomavalikoimasta. Festarikesässä voit bongata ne Ilosaari Rockin tyylikkäästä Chill Out loungesta sekä Ruisrockista.

Aperitivon lisäksi Wine Spritzer -sarjaan kuuluvat ainoastaan 17 g / litra sokeria sisältävät valkoviinipohjainen Chardonnay Brut sekä roseviinipohjainen Shiraz Rosé Brut.

CHILL OUT® on rento life style -viinisarja

Chill Outilla on uniikki ja rento lähestymistapa viinien maailmaan.

Sarja sisältää laadukkaita viinejä useista eri maista kätevissä ympäristöystävällisissä pakkauksissa. Löydä suosikkisi kolmen litran hanapakkauksista, 1,5 litran viinipussista tai kevyistä PET-pulloista.

Kätevä hanapakkaus vai kevyt pullo?

Pahvisissa hanapakkauksissa on kierrättämistä helpottava repäisynauha.

PET-muovipullot ovat 100% kierrätettäviä ja niissä on 40% pienempi hiilijalanjälki kuin lasipullossa. PET-pullo painaa vain kymmenesosan tavallisesta lasipullosta ja säästää tämän vuoksi energiaa, ja helpottaa myös kantamista. 

Tutustu valikoimaan >>>

Mikä on viinipussin hiilijalanjälki?

Puolentoista litran viinipussi tuottaa 90 % vähemmän jätettä kuin vastaava viinimäärä kahdessa lasipullossa ja sen hiilijalanjälki on 60 % pienempi.

Maistuisiko lasillinen valkoista, punaista vai roseeta?

Katso CHILL OUT -viineille sopivia rentoja ruokaohjeita

Paahdettua maissikanaa, maissia ja polentaa

Street Gastron maissikanalle sopivat rennot Chill Out -viinit tai Wine Spritzerit.

Grillattua possun savukylkeä ja paprikaa

Street Gastron Pertti Kallioisen possun savukyljelle sopivat rennot Chill Out -viinit.

Mansikkasorbetti smetanalla ja tuoreilla mansikoilla

Herkullisen mansikkasorbetin valmistuksessa käytetään kuohuviiniä.

CHILL OUT® on rento life style -viinisarja

CHILL OUT® on life style -viinisarja, joka lähestyy viinimaailmaa omalla uniikilla ja rennolla tavallaan. Laaja tuoteperhe koostuu laadukkaista ja rennoista viineistä, jotka on huolellisesti valittu eri viinitiloilta ympäri maailmaa.

Suomen suosituimmat australialaiset valkoviini ja punaviini

Nauti mutkattoman laadukkaat viinit sellaisenaan tai ruoan kanssa hyvässä seurassa:

Chill Out Chardonnay Australia on pirteän hedelmäinen, kuiva ja pehmeä valkoviini kesän kala- ja kanaruoille ja salaateille.

Chill Out Cabernet Sauvignon Australia on keskitäyteläinen ja mehevän hilloinen punaviini liha- ja grilliruoille.

Chill Out -viinit on pakattu ympäristöystävällisesti

Puolentoista litran viinipussi tuottaa 90 % vähemmän jätettä kuin vastaava viinimäärä kahdessa lasipullossa ja sen hiilijalanjälki on 60 % pienempi.

PET-muovipullot ovat 100% kierrätettäviä ja niissä on 40% pienempi hiilijalanjälki kuin lasipullossa. PET-pullo painaa vain kymmenesosan tavallisesta lasipullosta ja säästää tämän vuoksi energiaa, ja helpottaa myös kantamista. 

Pahvisissa hanapakkauksissa on kierrättämistä helpottava repäisynauha. Tiesitkö, että hanapakkausten sisäpussin voi palauttaa Alkon myymälöissä oleviin keräysastioihin? Pusseista valmistetaan kierrätyspolttoainetta, jolla korvataan kivihiiltä sementin valmistuksessa.

Tutustu kesän uutuuksiin! (Riesling Alkoissa 22.7. alkaen)