CHILL OUT®

Mitä Chill Out viinispritzerit oikein ovat?

Wine Spritzer on perinteisesti valkoviinistä ja kivennäisvedestä tehty raikas ja pirskahteleva matala-alkoholinen drinkki, jonka juuret ovat Keski-Euroopassa.

Chill Out -viinisarja on twistannut omat valmiit viinispritzerinsä astetta pidemmälle. Tutustu suosikkeihin, jotka löydät useiden ruokakauppojen hyllyltä.

Aperitivo Spritzerissä maistuu mehukas appelsiini, jonka hedelmäisyyttä tasapainottavat viinin raikkaus että maustekasvien bitterisyys.

Chill Out Wine Spritzer Aperitivo

Chill Out Wine Spritzer Aperitivo on maustettu katkerolla ja sitruksella. Se kunnioittaa alkuperäistä Aperol Spritz -drinkkiä, mutta Chill Out -viinisarjalle sopivalla rennolla twistillä, Juomassa on sokeria 60 g / litra ja alkoholia 5 %.

Vinkki! Testaa Aperitivon joukkoon mintunlehtiä, jotka tuovat makuun oman raikkautensa. Tai sujauta pullon kaulaan pieni appelsiininlohko.

Uutuus! Chill Out Wine Spritzer Limone

Uutuusmaku Chill Out Wine Spritzer Limonesta löytyy raikasta sitruunaa ja sitruunankuorta. Siinä on sokeria 70 g litrassa ja alkoholia 5 %.

Kaikissa Chill Out Wine Spritzereissä käytetään viinin lisäksi hiilihapotettua puhdasta Rajamäen pohjavettä, jota ei käsitellä kemiallisesti, eikä sitä tarvitse edes suodattaa. Juomat valmistetaan Altian tehtaalla Rajamäellä.

Löydät Chill Out Wine Spritzerit useista K-ryhmän kaupoista näppärissä 27,5 cl:n kokoisissa lasipulloissa. Suositushinta 2,89 €

Chill Out Wine Spritzer Shiraz Rosé Brut

Chill Out Wine Spritzer Shiraz Rosé Brut on nimensä mukaisesti valmistettu roseeviinistä valkoviinin sijaan. Se on spritzereistä myös kuivin, sokeria siinä on vain 17 grammaa per litra, mikä on normaali kuivan kuohuviinin makeus. 

Nauti viinispritzerit hyvin viilennettynä.

Nauti jäiden ja hedelmäviipailen kanssa tai suoraan pullosta kylmänä

CHILL OUT® on rento life style -viinisarja

Chill Outilla on uniikki ja rento lähestymistapa viinien maailmaan.

Sarja sisältää viinispritzerien lisäksi laadukkaita viinejä useista eri maista kätevissä ympäristöystävällisissä pakkauksissa. Löydä suosikkisi kolmen litran hanapakkauksista, 1,5 litran viinipussista tai kevyistä PET-pulloista.

Kätevä hanapakkaus vai kevyt pullo?

Pahvisissa hanapakkauksissa on kierrättämistä helpottava repäisynauha.

PET-muovipullot ovat 100% kierrätettäviä ja niissä on 40% pienempi hiilijalanjälki kuin lasipullossa. PET-pullo painaa vain kymmenesosan tavallisesta lasipullosta ja säästää tämän vuoksi energiaa, ja helpottaa myös kantamista. 

Tutustu valikoimaan >>>

Mikä on viinipussin hiilijalanjälki?

Puolentoista litran viinipussi tuottaa 90 % vähemmän jätettä kuin vastaava viinimäärä kahdessa lasipullossa ja sen hiilijalanjälki on 60 % pienempi.

Maistuisiko lasillinen valkoista, punaista vai roseeta?

Katso CHILL OUT -viineille sopivia rentoja ruokaohjeita

Paahdettua maissikanaa, maissia ja polentaa

Street Gastron maissikanalle sopivat rennot Chill Out -viinit tai Wine Spritzerit.

Grillattua possun savukylkeä ja paprikaa

Street Gastron Pertti Kallioisen possun savukyljelle sopivat rennot Chill Out -viinit.

Mansikkasorbetti smetanalla ja tuoreilla mansikoilla

Herkullisen mansikkasorbetin valmistuksessa käytetään kuohuviiniä.