Cocktail-palat

Katso ohjeet kevään juhliin sopiviin pikkusuolaisiin cocktail-paloihin + viinisuositukset.

  • Versosalaattia parmesaanikupissa

    Nämä finger foodit ihastuttavat ulkoasullaan. Nauti kuohu- tai roseviinin kanssa.
  • Lohi-sitrusleipäset

    Eksoottisesti maustettu lohi, makea saaristolaisleipä ja kirpeä sitruslevite ovat suussasulava yhdistelmä - tietenkin Fresitan kanssa.
  • Vuohenjuusto-mansikkaleipäset

    Suolaisen ja makean yhdistelmä toimii luonnollisen herkullisesti, kun yhdistät vuohenjuuston, mansikan ja Fresita-kuohuviinin.
  • Lohipatongit

    Graavi- ja kylmäsavulohesta valmistetut leipäset syntyvät helposti. Lohen rasvaisuutta tasapainottaa raikas puolikuiva kuohuviini.
  • Miniquichet parsasta

    Herkullinen pikkusyötävä ihastuttaa ulkoasullaan ja maullaan. Nauti Suomen suosituimman ranskalaisen kuohuviinin kera.