Cocktail-palat

Katso ohjeet juhliin sopiviin pikkusuolaisiin cocktail-paloihin + viinisuositukset.

  • Lohi-sitrusleipäset

    Eksoottisesti maustettu lohi, makea saaristolaisleipä ja kirpeä sitruslevite ovat suussasulava yhdistelmä Fresita-kuohuviinin kanssa.
  • Amarula Cream -jäätelöt

    Aikuisten jäätelössä maistuu aavistus eteläafrikkalaisen marula-puun hedelmistä valmistettua Amarula-kermalikööriä. Jäätelötikut kuorrutetaan suklaalla, pähkinöillä ja kuivatuilla marjoilla.
  • Vuohenjuusto-mansikkaleipäset

    Suolaisen ja makean yhdistelmä toimii luonnollisen herkullisesti, kun yhdistät vuohenjuuston, mansikan ja Fresita-kuohuviinin.
  • Lohipatongit

    Graavi- ja kylmäsavulohesta valmistetut leipäset syntyvät helposti. Lohen rasvaisuutta tasapainottaa raikkaan hapokas kuohuviini.