Blossa 21 Valencia Spritz

Valmista Blossa 21 -vuosikertaglögistä ja Proseccosta helppo ja herkullinen Spritz-drinkki jouluksi ja loppuvuoden juhliin.
Blossa 21 Valencia Spritz
1 HLÖ
0-15 MIN
4.3 %
Ainesosat:
4 cl Blossa 21 Valencia
4 cl Prosecco
4 cl kivennäisvesi esim S.Pellegrino
Koristeeksi appelsiinin kuori tai kuivattu appelsiiniviipale
Valmistusohje:
1 Täytä lasi jäillä ja mittaa ainesosat jäiden päälle.
2 Sekoita lusikalla ja koristele appelsiinin kuorella.

Näin kuivatat appelsiiniviipaleita uunissa:

Viipaloi appelsiini reilun puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi ja asettele pellille leivinpaperin päälle. Nosta pelti uunin keskitasolle ja kuivata viipaleita noin 70 asteessa (kiertoilmassa, jos uunissasi on toiminto) noin 8 - 10 tuntia.

Voit välillä kääntää viipaleet, jotta ne kuivuvat tasaisesti. Päästä uunista välillä kosteutta ulos avaamalla luukku hetkeksi.

Valmistusohje:
1 Täytä lasi jäillä ja mittaa ainesosat jäiden päälle.
2 Sekoita lusikalla ja koristele appelsiinin kuorella.

Näin kuivatat appelsiiniviipaleita uunissa:

Viipaloi appelsiini reilun puolen sentin paksuisiksi viipaleiksi ja asettele pellille leivinpaperin päälle. Nosta pelti uunin keskitasolle ja kuivata viipaleita noin 70 asteessa (kiertoilmassa, jos uunissasi on toiminto) noin 8 - 10 tuntia.

Voit välillä kääntää viipaleet, jotta ne kuivuvat tasaisesti. Päästä uunista välillä kosteutta ulos avaamalla luukku hetkeksi.

Ainesosat:
4 cl Blossa 21 Valencia
4 cl Prosecco
4 cl kivennäisvesi esim S.Pellegrino
Koristeeksi appelsiinin kuori tai kuivattu appelsiiniviipale