Glögit

Kylmiä päiviä, lämpimiä hetkiä - tutustu herkulliseen glögivalikoimaamme sekä glögin erilaisiin käyttötapoihin.

  • Pistaasipiparit

    Kokeile perinteisen piparkakku+sinihomejuusto yhdistelmän tilalle ruokatoimittaja Mari Moilasen vinkkiä. Nautitaan tietenkin Blossa-glögin kanssa.
  • Mustikkainen poromousseleipänen

    Blossa-glögin makeus toimii hyvin suolaisen poromoussen kanssa.
  • Täytetyt Blossa-aprikoosit

    Glögillä marinoitujen aprikoosien sisältä löytyy vuohenjuustoa. Makean ja suolaisen yhdistelmä on pettämätön.
  • Puolukka-Blossa-brownie

    Glögi sopii hyvin myös leivonnaisiin. Kokeile Blossan glögimestari Åsa Orsvärnin suosikkireseptiä!