Glögit

Tutustu herkulliseen ja monipuoliseen glögivalikoimaamme sekä glögin erilaisiin käyttötapoihin.

  • Pistaasipiparit

    Kokeile perinteisen piparkakku+sinihomejuusto yhdistelmän tilalle ruokatoimittaja Mari Moilasen vinkkiä. Pistaasipiparin sopivat erityisesti punaviinipohjaisen Blossa-glögin kanssa.
  • Mustikkainen poromousseleipänen

    Blossa-glögin makeus toimii hyvin suolaisen poromoussen kanssa.
  • Blossabooli

    Glögi sopii hyvin myös booliin. Valmista helppo ja herkullinen Blossa-booli syksyn tai talven juhliin.
  • Puolukka-Blossa-brownie

    Glögi sopii hyvin myös leivonnaisiin. Kokeile Blossan glögimestari Åsa Orsvärnin suosikkireseptiä!
  • Täytetyt Blossa-aprikoosit

    Glögillä marinoitujen aprikoosien sisältä löytyy vuohenjuustoa. Makean ja suolaisen yhdistelmä on pettämätön.